Mefisto Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Łowisko specjalne w Przyborowie Godziny otwarcia Wt-Ndz 5-19 (ale panowie właściciele i tak tam siedzą dłużej przy piwku) Wstęp 6zł, osoba towarzysząca 4zł Kilogram karpia 12zł, szczupaka chyba 24zł a reszty nie pamiętam. Siatka na ryby do wypożyczenia za darmo przy wejściu jak ktoś nie ma. Byłem wczoraj i w ostatnią niedziele. Biorą karpie do 3kg. Tydzień temu na truskawkową kukurydzę trapera i chleb w 3 godziny złapałem 6 karpi co dało w sumie 17kg. Wczoraj na pomarańczową kuku własnej roboty i chleb w 2 godziny wyciągnąłem 8 które w sumie też ważyły 17kg. Możecie powiedzieć że niepotrzebnie używam takiej kuku ale na zwykłą coś nie chciały mi brać. W spinningu nie mam szczęścia, ale to pewnie za sprawą mojego marnego doświadczenia. Łowisko bardzo fajne, czysto, popołudniu drzewa dają fajny cień, są ławeczki do siedzenia. Łowi się z brzegu. Trochę ciężko się zarzuca przy ławkach bo za plecami ma się drzewa i krzaki ale za to z drugiej strony słońce świeci w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 To jest ten zbornik po lewej stronie jak się jedzie z Brzeska do Szczurowej? Czy ten na rozwidleniu dróg tuż przed miejscowościa Rudy Rysie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 http://lowisko.brzesko.biz.pl/kontakt-z-nami tutaj masz ich stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 To jest ten zbornik po lewej stronie jak się jedzie z Brzeska do Szczurowej? Czy ten na rozwidleniu dróg tuż przed miejscowościa Rudy Rysie? jak jedziesz ze Szczurowej do Brzeska to odbijasz w lewo i jesteś.Ja tam byłem z wujkiem 3 h schodziliśmy cały staw i żadnego szczupaka myśmy nie złapali.Karpie są bo widzieliśmy jak łapali takie na 1-1.5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi