loolekk Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Na przewozie dziś jak mrówek haha, mały szczupaczek się spiął. dziwna sytuacja dziś, stoję rzucam guma, zerkam pod nogi i oczom nie mogę uwierzyć, szcupal tak po 70 cm pod samym brzegiem siedzi, pozwolił się dotknąć i odpłynął tak spokojnie jakby nigdy nic Coraz bliżej wigilia już prawie przemówił ludzkim głosem Dał ci do zrozumienia, że możesz rzucać czym tylko chcesz a on i tam ma to gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Dobrze było by żeby on nie został złapany, zabrany i przeżył tą wigilie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Łowi ktoś jeszcze ? czy koniec sezonu i wędki odstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 Łowi łowi ale zimnica i bryza plus wiatr i ciężko pstryki wyczuć . Do końca roku jeszcze miesiąc i dwa dni więc duuużo czasu na sukces :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 a w week w nocy mrozek więc może coś się wydarzyć ciekawego:) ciepła czapa termos i mieszać wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 siada wam sandaczyk ? mi tylko szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 28 Listopada 2014 Share Napisano 28 Listopada 2014 bylem dziś z troczkiem za okoniastym, ale wiało i tylko wymarzłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 3 Grudnia 2014 Share Napisano 3 Grudnia 2014 Dziś 3 godzinki machania przyniosły kilka pstryknięć i jednego szczupaczka 60 cm. Szczupły z widocznymi śladami spotkania z kormoranem lub wydrą. Oby już nie miał takich spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 Czyli coś jeszcze gryzie, ma być cieplej więc trzeba popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 4 Grudnia 2014 Share Napisano 4 Grudnia 2014 salto, próbuj próbuj pogoda wyśmienita. Wisełka ostatnio lepiej wynagradza niż Przylasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Dziś prawie trzy godzinki machania i bez drapieżnika. Chyba się sporo pozmieniało dno Wisły w tym roku gdyż w miejscach gdzie w tamtym roku były drapieżniki o tej porze roku teraz po nich śladu nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Chyba się sporo pozmieniało dno Wisły w tym roku gdyż w miejscach gdzie w tamtym roku były drapieżniki o tej porze roku teraz po nich śladu nie ma :/ Nie wiem jak to jest u Was bo mimo wszystko Wisła jest tam mniejsza. Natomiast u nas przykosy w ciągu lata pomimo niezbyt wysokich stanów wody przesunęły się około jednej główki (powiedzmy koło 100 metrów). Z tego co obserwujemy w zimę przesuwają się około 3 główek (zależy od stanów wody). Piszę dla pokazania jak pracuje duża rzeka z dnem - jako ciekawostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 8 Grudnia 2014 Share Napisano 8 Grudnia 2014 Zgadza się, troszkę mniej czasu mam na szukanie i obstukiwanie dna ale naniosło spoooro piasku i doły oraz rynny się pozatykały. Nic trzeba będzie w przyszłym roku po wiosennych wodach obmacać nowe miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Nudno coś w temacie.... i tak sam sobie piszę.. chyba nie ma sensu pisać, wszyscy się czają... A w temacie żeby nie było to parę godzin machania kilka brań i jeden szczupły na brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz91 Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Ja się zamierzam jutro wybrać gdzieś popykać ale zastanawiam się jak narazie w który rejon i czy wogóle pogoda pozwoli ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 wedkarz91, i jak byłeś gdzieś jakie wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Ja dziś byłem kolejny raz, kilka pstryknięć niestety bez drapieżnika na brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 wczoraj w godzinach 20-22.30 przeorane dno, nawet skubnięcia =/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz91 Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Ja byłem wczoraj w okolicach mostu tam przy Podbipięty w godzinkach 15-17. Także nawet dotknięcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Witam, nastawiał się ktoś ostatnio na białą rybe na Wiśle? Ruszają się jeszcze leszcze? Jutro chce wyskoczyć z DS na chwile. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Ja byłem w czwartek wieczorem i siadło 73cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 PePe. niespinningowo tylko gruntowo?!?! Aleś mnie zdziwiło. Gratki łopaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 PePe. niespinningowo tylko gruntowo?!?! Aleś mnie zdziwiło. Gratki łopaty. Byłem w czwartek ze spinningiem i siadł sandacz 73cm ONLY SPINNING !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Aaa to już lepiej, zrozumiałem iż odpisujesz na post SzwagraJanusza, To gratki zeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 ja byłem w sobote w Tyncu. Przyjechalem, przebilem opone na jakims zbrojeniu, zmienilem kolo, zarzucilem na 10 min robaka, pojechalem szukac wulkanizacji. piękne zamknięcie sezonu wesołych świąt życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi