wuz1u Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Ja dzisiaj dwie godziny w okolicach mostu kotlarskiego, również nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Grudnia 2016 Share Napisano 25 Grudnia 2016 Był ktoś może ostatnio albo przejeżdżał koło podgórek ? dalej skute lodem czy rozmarzło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Dla zainteresowanych, podgórki prawie całe zamarznięte, porzucaliśmy dwie godzinki poniżej kościuszki ale bez brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Wie ktoś może jak wygląda Wisłą albo jechał przez któryś z mostów i widział. Chodzi mi przede wszystkim o kolor a w drugiej kolejności o stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nofer Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Dziś rano przejeżdżałem przez most Wandy woda ok delikatnie może podniesiona w weekend okolice pychowic też woda wydawała się ok Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Dzięki za info, czyli można atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbull Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Jakbyście się wybierali, to dziś ryby nie biorą Byłem ze spinem przy policji naprzeciw ujścia Wilgi, ale nic nawet nie skubnęło i ogólnie brak oznak jakiegokolwiek życia. Przynajmniej się poruszałem trochę w ten ostatni dzień roku. P.s. Nie wiem, czy zauważyliście ale ten wątek na forum ma już ponad dziesięć lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 macbull chyba naprzeciw ujścia Rudawy!?! A tak w temacie to 31.12 poniżej Krakowa też nic nie brało a łowiących tyle jakby co rzut miały brać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulaas Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 To ja chyba duże szczęście miałem bo w Sylwestra wyskoczyłem przed południem nad W3 na ledwie dwie godziny i siadł mi miarowy szczupły. Skusił się na perłowego Lunatica 10 cm. Poza tym jednym braniem nic więcej nie gryzło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Pulaas fajne zakończenie sezonu chyba szczęście tu faktycznie miało dużo do powiedzenia Ja w tym roku na Wiśle żadnego szczupłego nie trafiłem, jedynie same zedy niestety każdemu brakowało do wymiaru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbull Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 O 2.01.2017 o 12:06, KrzysiekG napisał: macbull chyba naprzeciw ujścia Rudawy!?! A tak w temacie to 31.12 poniżej Krakowa też nic nie brało a łowiących tyle jakby co rzut miały brać !! Oczywiście - chyba trochę przemarzłem i mi się pomieszało. Pulaas - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 Panowie orientuje się ktoś jak sytuacja na podgórkach? Lód już puszcza czy dalej się trzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbull Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 17 godzin temu, Elast93 napisał: Panowie orientuje się ktoś jak sytuacja na podgórkach? Lód już puszcza czy dalej się trzyma ? W zeszłym tygodniu jeszcze trzymał. Obawiam się, że jest nadal. Wisła już jest oK ale jak byłem w zeszłym tygodniu to akurat deszcz zaczął lać - może z dziesięć razy rzuciłem, bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 31 minut temu, macbull napisał: W zeszłym tygodniu jeszcze trzymał. Obawiam się, że jest nadal. Wisła już jest oK ale jak byłem w zeszłym tygodniu to akurat deszcz zaczął lać - może z dziesięć razy rzuciłem, bez efektów. Dzięki za info, niewykluczone że jutro trochę pojeździmy z kumplem i obadamy jaka sytuacja. Jak coś dam znać w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Dzisiaj byłem jeszcze na lodzie, ponad 20cm. Co prawda w świętokrzyskim ale myślę, że jeszcze będzie lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbull Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 Podobno się coś ruszyło na W2 - doszły mnie słuchy, że łapią miętusy. Nigdy przyznam się nie udało mi się tego złapać, czy ktoś ma jakieś doświadczenia w temacie i by się podzielił? Chodzi mi o miętusy na naszym odcinku Wisełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKRK Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 Być może się ruszyło, bo Skawinka ruszyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 MarcinKRK jeśli to nie tajemnica to jakie gatunki się ruszyły na Skawince?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKRK Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Jak narazie uklejki, tej samej wielkosci co uklejki leszcze:) i klenik mniejszy od uklejki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 I super!! Grunt, że coś się dzieje, jeszcze trochę i będzie można popróbować z przepływanką poszukać większych egzemplarzy . Dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 20 Marca 2017 Share Napisano 20 Marca 2017 Wczoraj zaliczyłem blank na w3. Jeden feeder z delikatnym zestawem, przez 2 godziny 2 delikatne brania i jeden spad ale ryba nie była duza. Widoczność brań skutecznie utrudniał mocny wiatr. Za niedługo pierwsza nocka, może wtedy coś ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter64 Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Koledzy jak tam Wisła ruszyła się ryba ? Nikt się nic nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Witam Wędkarzy Dołączam się do pytania . . . Czy nasza królowa obudziła już swoje zasoby ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 W zeszłym tygodniu w nocy ładnie brał średni leszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pociskator Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 wisła w2 agresywny lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi