Winko Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 DAWID napisał: maryaChi napisał/a: Wszyscy obstukani na forum patrzą teraz na Dawida No teraz to się delikatnie mówiąc wkurzyłem. Wcale się mu nie dziwię bo też bym się wku... Dawid jest starym forumowiczem który bardzo jasno się już nie raz określał ,,NO-KILL"!!! Więc wierz mi Basiu że ludzie tacy jak On nie będą poniekąd ryzykować swojej reputacji dla kilku rybek. Dawid zauważ cytował i sam na siebie palcem nie wskazywał? Ps: Jak chodzi o Białą to ja przeważnie wędkuję w okolicach Bobowej Co prawda jakiś specjalnych okazałych kluch tam jeszcze nie połapałem ale generalnie nie narzekam Jestem w kraju najprawdopodobniej do połowy września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basia Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 noto we wrześniu jesteśmy umówieni okolice Bobowej to super miejscówki.Masz tam jakieś rekordy?może się wymienimy spostrzeżeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Dawid poległeś teraz wiemy jaki jesteś na prawdę."Cicha woda BRZEGI RWIE " ja obstawiam że autor tematu mówi o Dawidzie. to wiesz czy obstawiasz? jesli sie okaże niewinny to przeprosisz go? najlepiej kogos obwiniac nie majac zadnego wiarygodnego dowodu-klasa sama w sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Jak autor będzie miał coś do dodania to proszę o PW. Następnym razem tego typu temat "bez konkretu" będzie od razu usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi