pento116 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam czy ktoś z was próbował łapać na SUSZONĄ stynkę którą można kupić w sklepach ? co w ogole o tym sadzicie? jakie efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matador95 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Tak ja wedkowalem na stynke mialem kilka BRANEK i nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Mnóstwo tego paskudztwa znajduje się u mnie na rzece jak płynie, to na tarło. Nie jestem pewny, czy jakaś ryba miała, by ochotę na smrodki, ale pewnie za super przynętę, to nie służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarosek Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Jeżeli chodzi o stynkę to w Świnoujściu jest to doskonała przynęta na okonia i sandacza, a nawet często jest pożerana przez białą rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi