Hubert97 Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Witam, mam pewien kłopot gdyż chce zacząć robić swojego wobki a nie wiem skąd załatwić poliwęglan na stery. Szukałem na forum i w internecie ale nie mogłem znaleśc. jesli możecie piszcie skad bierzecie poliwęglan albo podajcie swoje propozycje na stworzenie sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 cosik słabo szukasz, na pewno znajdziesz na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Allegro.pl ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 W firmach zajmujących się reklamą itp. Tam mają odpady poliwęglanu za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert97 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 allegro ?! Panie, ceny z kosmosu, podskocze do firm zajmujących się reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi