katystopej Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Po pszczynce zaliczyłem ten kawałek wisły dziś, ogólnie lepiej czyli kilka okoni do 20cm i płotka ok 20cm na ochotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 9 Lutego 2014 Share Napisano 9 Lutego 2014 Witam bywa ktoś ostatnio na tym odcinku Wisły, dzieje się tam coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polar3016 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Witam Chciałem powrócić do wątku. Może jakieś wskazówki jak dojechać do Wisły za zaporą. Chciałem zamoczyć jakiegoś feederka i spławiczek, zezwolenie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Godzinę temu, polar3016 napisał: Witam Chciałem powrócić do wątku. Może jakieś wskazówki jak dojechać do Wisły za zaporą. Chciałem zamoczyć jakiegoś feederka i spławiczek, zezwolenie mam. Praktycznie nie ma sensownego dojazdu do samej wody. Albo od Zabrzega, zostawić auto pod kapliczką i dalej na nogach, albo przed zaporą od strony Goczałkowic i dalej na nogach. Najlepszy jest rower, bo wtedy obskoczysz każde miejsce pod zaporą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek029 Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Witam chciałbym odświeżyć temat konkretnie odcinek poniżej zbiornika w Goczałkowicach Wisła moje pytanie brzmi do którego momentu obejmuje zezwolenie czy to jest do tej zerwanej kładki do kilometra poniżej zapory? I na jaka rybkę można tam spotkać, Pozdrawiam ps,zapraszam na wspólne wędkowanie właśnie w tych rejonach Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi