Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam wędzisko spiningowe Team Dragon o Cw. 3-14, długości 270 cm i akcji x-fast. Wędka jest prawie nowe a użyta była może z 7 razy. Większość czasu przeleżała w szafie. W razie potrzeby wstawię lub wyślę na miala zdjęcia.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

krasiu 120zł za team dragon haha to Ty poszalałeś :) zobacz najpierw po ile takie wędki chodzą :) przepraszam GTW nie mogłem się powstrzymać ;)

Napisano

Technops, pokaż mi sklep który jeszcze ma ten stary model sprzedawany przez kolegę. To jest stary model wędki, chyba, że mnie oświecisz i pokażesz że jestem w błędzie. O, przepraszam, znalazłem. Nówka 257 zł!!!!! Nadal uważasz że za używana wędkę, nawet nieważne czy ma rok czy 2 warto dać 199 zł w porównaniu do nowki za 257??? Skoro tak kupuj. A uszczypliwe uwagi zostaw dla siebie. Ja bynajmniej nie mam zamiaru wyśmiewać się teraz z ciebie za niewiedzę. I popatrz sobie po ile te wędki stoja:-)

Napisano
Nówka 257 zł
Więc może udowodnił swoją wypowiedz,hehe:D bo tam gdzie znalazłeś to była promocja i już dawno nieaktualna:D:D:D:HAHAHAHAHAHAHAH

maf-fishing...heh

Napisano

Dyskusja jest żenująca, więc z mojej strony ostatnie zdanie. Wszystko jest tyle warte, ile ktoś chce za to zapłacić. Miałem juz wiele sprzętu w tym większości Dragona. Wędka jest bardzo dobra i uważam, że warto ja kupić. Tymbardziej, że dzis w sklepie jest ją trudno dostać, bo Dragon nie robi juz tego modelu. Natomiast co do ceny dla mnie jest za wysoka, dla innych może nie, w każdym razie każdy ma swoje zdanie i może je na forum wyrazić, przynajmniej tak myslałem.

• 5 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.