Rafał-17 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam! Mam 16 lat i od 3 lat interesuje sie wedkarstwem. Ostatnio planuje wyrobienie karty wedkarskiej, poniewaz zwykle lowilem na prywatnych stawach i nie byla potrzebna ale chce sprobowac na wieksza rybe niz 1,5kg . Wiec chce wyrobic karte i jechac na narew w okolice Różana. Moje pytanie ile kosztuje karta i gdzie wyrobic (powiat ostrow mazowiecka)? Czy sa potrzebne jakies dodatkowe skladki czy cos na narew? A i co najwazniejsze nigdy nie lowilem suma, sandacza, amura a chcialbym i zastanawiam sie gdzie i jak lowic. Moja wyprawe na Narew planuje na wiosne (kwiecien, maj) przyszlego roku (2013). Teraz zbieram kase na sprzet i karte. Poniewaz sprzet mam taki troche .... slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatikB87 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Hej kolego napisz do mnie na pw to możemy się dogadać. Przeprowadziłem się do Ostrołęki jakieś 3 mieś temu i szukam kompanów na ryby. Nie mam za wiele czasu bo od pon do pt pracuję ale w weekendy chętnie bym połowił, Jeżdżę trochę po Narwi i innych łowiskach w okolicy Ostrołęki i mam niezłe wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi