mik99 Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Witajcie Mogę zakupić wyżej wymienionego feedera za 230pln. Sprzedawca z którym rozmawiałem telefonicznie poleca ten kij. Mówi, że jest sztywny, mocny oraz ma dobre właściwości rzutowe. Czekam na Wasze opinie na temat tego kijka. Jego konkurentem są Mikado SCR Heavy Feeder oraz Sanger Sensitec Heavy Feeder. Cytuj
gienek68 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Witaj! Jestem posiadaczem tych kijków i mogę powiedzieć,że warto je kupić.kije dobrze wyważone,szybko gasną po rzucie jak typowe karpiówki.Akcja typowo szczytowa,duże przelotki w szczytówkach pozwalają używać grubszych żyłek i plecionki.Często łapię na Odrze i śmiało rzucam koszyczkiem 120 gram. Cytuj
grzecho Napisano 21 Lutego 2014 Napisano 21 Lutego 2014 Witaj!Jestem posiadaczem tych kijków i mogę powiedzieć,że warto je kupić.kije dobrze wyważone,szybko gasną po rzucie jak typowe karpiówki.Akcja typowo szczytowa,duże przelotki w szczytówkach pozwalają używać grubszych żyłek i plecionki.Często łapię na Odrze i śmiało rzucam koszyczkiem 120 gram. Jak ładuje się ten kijek? Zastanawiam się nad 4,2 do 180gr lub coś z browninga i nie wiem w co uderzyć... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi