Milosz Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 "Szczupak zadławił się kaczką. Zdobycz była za duża żeby ją połknąć, niestety utknęła w paszczy szczupaka i nie mógł jej już wypluć. " źródło: szokblog.pl Może czas na woblery w kształcie kaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbee Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Zachłanność drapieżników to norma. W mordzie jeszcze ogon a połakomił się na paprocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Ja myślę że to kaczka zadzióbała szczupaka od środka, tyle że miała problem z powrotem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Ja myślę że to kaczka zadzióbała szczupaka od środka, tyle że miała problem z powrotem. :-) To nie kaczka lecz chyba łyska:) Co to tego dziobania to zostawię bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Jak rzep psiego ogona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Jak rzep psiego ogona Aż mnie ciary przeszły _________________ Ostatnio miałem przypadek łowiąc na spinning, że za gumą 9cm, płynęły trzy zębacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 no nie wierzę..no, k..., no nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi