Milosz Napisano 22 Września 2012 Napisano 22 Września 2012 "Szczupak zadławił się kaczką. Zdobycz była za duża żeby ją połknąć, niestety utknęła w paszczy szczupaka i nie mógł jej już wypluć. " źródło: szokblog.pl Może czas na woblery w kształcie kaczki? Cytuj
bigbee Napisano 22 Września 2012 Napisano 22 Września 2012 Zachłanność drapieżników to norma. W mordzie jeszcze ogon a połakomił się na paprocha. Cytuj
aregmax Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 Ja myślę że to kaczka zadzióbała szczupaka od środka, tyle że miała problem z powrotem. :-) Cytuj
pawciobra Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Ja myślę że to kaczka zadzióbała szczupaka od środka, tyle że miała problem z powrotem. :-) To nie kaczka lecz chyba łyska:) Co to tego dziobania to zostawię bez komentarza Cytuj
pawciobra Napisano 21 Września 2014 Napisano 21 Września 2014 Jak rzep psiego ogona Aż mnie ciary przeszły _________________ Ostatnio miałem przypadek łowiąc na spinning, że za gumą 9cm, płynęły trzy zębacze Cytuj
fishrun Napisano 19 Listopada 2014 Napisano 19 Listopada 2014 no nie wierzę..no, k..., no nie:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi