michallooo Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Zwracam się z prośbą o pomoc. Od około 2 lat kradną łódki pychówki które wędkarze trzymają na Narwi. Jest to odcinek Narwi pomiędzy Radulami a Uhowem woj. podlaskie. Przez kilkanaście miesięcy skradziono ponad 10 łódek. Ja staciłem dwie, były zacumowane na przystani w Kurowie. Moi znajomi staracili łódki które również były tam trzymane jaki w Radulach i innych pobliskich miejscowościach. Kradną najczęściej łódki zadbane lub prawie nowe, ładują na samochód dostawczy i wywożą w nn kierunku. Jeśli słyszałeś o ludziach którzy oferują do sprzedaży drewniane łódki pychówki lub się chwalą, że mogą załatwić takie łódki po atrakcyjnej cenie, odezwij się do mnie, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1981 Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 michallooo, a atrakcyjna cena to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Szczegółów nie znam, ale był kiedyś temat nagminnych kradzieży zniczy cmentarza. Jeden właściciel grobu tak się wkurzył że trochę się wykosztował i zaczął montować nadajnik gps w zniczu. Tym sposobem i przy pomocy policji ujęli złodziei. Może w tym kierunku trzeba iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek1064 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Ja niestety z tego powodu używam zwykłej łodzi z przyczepą i dochodzi trzymanie łodzi pod domem ba na mojej jest zamontowana echo (przetwornik na stałe na pawęży ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi