Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niestety następny mecz reprezentacji będzie dopiero w nowym roku i to w marcu

Następny mecz 15 listopada.

Zdaje mi się że to Polska nie miał jakiejś niesamowitej formy tylko Portugalia grała bardzo słabo

Chyba średnio się znasz na piłce :roll:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 471
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

A wedłog mnie w piłce najważniejszy jest wynik a ten wydaje mi się bardzo dobry w meczu z Portugalią.

Nie słyszałem aby kiedykolwiek mistrzem świata została drużyna która gra ładne widowiska ale przegrywa.

W tym meczu Polska była Sprite a Portugalia pragnienie :wink:

Napisano

nie wiem jaka sałatę jadłeś?

ale jak to był szałot to się nie przejmuj, nic ci z nosa nie będzie wystawać,

wszystko w małych gramaturach :grin:

Napisano

Myśle ze z belgia mecz pokaże wszystko.

Czy był to jednomeczowy wybryk czy odbicie się od dna. :wink:

Napisano

A co do sędziego też się pięknie zachowywał. Nie gwizdał za byle przewinienie, ale też nie dawał sobie wejść na głowę. Oby więcej takich sędziów.

Napisano
Niestety następny mecz reprezentacji będzie dopiero w nowym roku i to w marcu

Następny mecz 15 listopada.

A no faktycznie zapomnaiłem że mamy jeszcze pażdziernik :lol: Po meczach listopadowych czeka nas dopiero długa przerwa trwająca do marca

Napisano

Nam chyba Rasiaka podminili :grin:

Co do piłki nożnej, dziś grałem na hali z kumplami i efekt? Wybity kciuk :roll: Byłem na pogotowiu z rodzicamii mi tylko nastawili, posmarowali, bandaż założyli i kazali nosi do niedzeli :grin: Więc jak narazie kciukiem ruszac nie mogę:P

Napisano

Ja codziennie biegam po 1000 metrów i co drugi dzień robię gimnastykę, raz w tygodniu mam trening, co tydzień mam mecz - gram klubie "Obra". Dodatkowo co trzeci dzień gramy z kumplami w piłe :wink:

Napisano

Do MagnuM

Jeżeli paluch nie jest pękniety, tylko wybity i nastawiony kup w aptece ALTACET inaczej zwany kwaśną wodą, kosztuje grosze ale jest nie zastapiony, rób sobie okłady i zmieniaj bandaże naświerz pozwalając skórze oddychać żeby się nie odpażeył paluszek :razz: (w ulotce załączona instrukcja zresztą bezproblemowa) a zobaczysz, że szybko wrócisz do zdrowia no i oczywiście na łowisko :mrgreen:

Szybkiego powrotu do zdrówka i pozdro

madi

• 3 weeks later...
Napisano

A ja wczoraj grałem na hali i coś mi strzeliło w rejonie pachwiny (trochę powyżej- naciągnięcie? naderwanie przyczepu mięśnia???) i chyba trzeba będzie zrobić dłuższą przerwę w graniu. Chyba, że jakiś piłkarz doradzi co robić z taką kontuzją :wink:

Gość wobler129
Napisano

Ja zawsze używam FASTUM. Po paru dniach samrowania powinno przynieśc ulgę :wink:

Napisano

tomek1 mialem to samo. Zawsze dobrze rozgrzej ta noge przed graniem bo to podstawa. Ja mialem to z 2 lata ale w tamtym roku mi przeszlo. Bez zadnego smarowania, watpie zeby to przynioslo ulge. Jezeli naciagniecie to nie tak zle, gorzej z naderwaniem. Jezeli nie bedzie poprawy to kup sobie stabilizator, ja mam na kostke, po nieszczesnym wypadku w gorach na nartach :mad: . Nawet jak przestanie Cie bolec to nie udezaj z woleja przez jakis czas. Ja sie staralem i mi przeszlo :). Najlepiej isc do lekarza. Fakt ze jak mi powiedzial jak jest z moja noga to troche sie zdolowalem, ale teraz mam stabilizator i jest gites :mrgreen: .

Napisano

No ja lubie grac w noge, jak jest pogoda to z kumplami gramy praktycznie codziennie. Choć teraz juz od dłuższego czasu odczówam ból w prawej nodze w górnej części uda(tuż pod pośladkiem). Nawet jak dobrze rozgrzeje noge to mnie troche boli. Nie wiecie co to może być??

A tak poza tym to jestem kibicem Wisły Kraków :wink: .

Napisano
tomek1 mialem to samo. Zawsze dobrze rozgrzej ta noge przed graniem bo to podstawa.

To się stało po godzinie grania zrobiłem mocny wykrok żeby wybić piłkę i coś strzeliło. Tak to jest jak się bierze do grania taki oldboy z nadwagą jak ja :lol:

Napisano

Ostatnio na wyjeździe integacyjnym z firmy pograliśmy z kolegami w piłkę (nie grałem chyba od liceum) na drugi dzień nie dość że mnie łeb na.... tzn bolał to jeszcze chodzić nie mogłem :mrgreen::mrgreen: ot siedzący tryb życia.

Apropos kontuzji, często gęsto odczuwam ból w plecach po kilku godzinach spiningowania. Macie na to jakieś rady? strasznie pogarsza to komfort łowienia i po 5 - 6 godzinach poprostu nie chce się już stać nad wodą :???:

Gość bogdan39
Napisano

Tomek a sprawdzałeś czy wszystko na swoim miejscu :lol::lol:

• 2 weeks later...
Gość wobler129
Napisano
No i proszę.. Mamy zwycięstwo w Brukseli. I duży krok w kierunku awansu. Jak miło.. :razz:

Tak, mimo to, że Nasi piłkarze stracili dużo godnych sytuacji, po których piłka mogła znaleść się w siatce przeciwnika WYGRALIŚMY :razz::razz::razz:

Gość bogdan39
Napisano

Dobry mecz w wykonaniu naszych zawodników.

To było widać szczególnie na srodku boiska wiele przechwytów i dobrych podań.

Ostatnie 10 min skóra mi na grzbiecie cierpła.

Czyli co mamy jednak dobrych zawodników tylko brakowało nam dobrego analityka.

• 3 weeks later...
Gość bogdan39
Napisano

5-2 z arabami nagle sie okazuje ze wszyscy graja dobrze ze mamy dobrych zawodników.

Nie tylko w zagranicznych klubach.

Rzekłby odmienieni w głowach. :wink: