tomek1 Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Niestety następny mecz reprezentacji będzie dopiero w nowym roku i to w marcu Następny mecz 15 listopada. Zdaje mi się że to Polska nie miał jakiejś niesamowitej formy tylko Portugalia grała bardzo słabo Chyba średnio się znasz na piłce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 A wedłog mnie w piłce najważniejszy jest wynik a ten wydaje mi się bardzo dobry w meczu z Portugalią. Nie słyszałem aby kiedykolwiek mistrzem świata została drużyna która gra ładne widowiska ale przegrywa. W tym meczu Polska była Sprite a Portugalia pragnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 W tym meczu Polska była Sprite a Portugalia pragnienie a, kim był wtedy niemiecki sędzia, według mnie był gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Adni, Ty potrafisz sprawić, by człowiekowi sałatka nosem wyleciała i klawiaturę zapaćkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 nie wiem jaka sałatę jadłeś? ale jak to był szałot to się nie przejmuj, nic ci z nosa nie będzie wystawać, wszystko w małych gramaturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Myśle ze z belgia mecz pokaże wszystko. Czy był to jednomeczowy wybryk czy odbicie się od dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 A co do sędziego też się pięknie zachowywał. Nie gwizdał za byle przewinienie, ale też nie dawał sobie wejść na głowę. Oby więcej takich sędziów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark Hunter Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Niestety następny mecz reprezentacji będzie dopiero w nowym roku i to w marcu Następny mecz 15 listopada. A no faktycznie zapomnaiłem że mamy jeszcze pażdziernik Po meczach listopadowych czeka nas dopiero długa przerwa trwająca do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Nam chyba Rasiaka podminili Co do piłki nożnej, dziś grałem na hali z kumplami i efekt? Wybity kciuk Byłem na pogotowiu z rodzicamii mi tylko nastawili, posmarowali, bandaż założyli i kazali nosi do niedzeli Więc jak narazie kciukiem ruszac nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Ja codziennie biegam po 1000 metrów i co drugi dzień robię gimnastykę, raz w tygodniu mam trening, co tydzień mam mecz - gram klubie "Obra". Dodatkowo co trzeci dzień gramy z kumplami w piłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Do MagnuM Jeżeli paluch nie jest pękniety, tylko wybity i nastawiony kup w aptece ALTACET inaczej zwany kwaśną wodą, kosztuje grosze ale jest nie zastapiony, rób sobie okłady i zmieniaj bandaże naświerz pozwalając skórze oddychać żeby się nie odpażeył paluszek (w ulotce załączona instrukcja zresztą bezproblemowa) a zobaczysz, że szybko wrócisz do zdrowia no i oczywiście na łowisko Szybkiego powrotu do zdrówka i pozdro madi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 Dziękuję Cimadi, napewno skorzystam z Twoich rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_Assault Napisano 31 Października 2006 Share Napisano 31 Października 2006 ostatni wszedłem w posiadanie FIFY 07 w którą przyznam sie nichetnie zaczełem grac teraz jest moją ulubiona z całej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Listopada 2006 Share Napisano 1 Listopada 2006 A ja wczoraj grałem na hali i coś mi strzeliło w rejonie pachwiny (trochę powyżej- naciągnięcie? naderwanie przyczepu mięśnia???) i chyba trzeba będzie zrobić dłuższą przerwę w graniu. Chyba, że jakiś piłkarz doradzi co robić z taką kontuzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 1 Listopada 2006 Share Napisano 1 Listopada 2006 Ja zawsze używam FASTUM. Po paru dniach samrowania powinno przynieśc ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 1 Listopada 2006 Share Napisano 1 Listopada 2006 tomek1 mialem to samo. Zawsze dobrze rozgrzej ta noge przed graniem bo to podstawa. Ja mialem to z 2 lata ale w tamtym roku mi przeszlo. Bez zadnego smarowania, watpie zeby to przynioslo ulge. Jezeli naciagniecie to nie tak zle, gorzej z naderwaniem. Jezeli nie bedzie poprawy to kup sobie stabilizator, ja mam na kostke, po nieszczesnym wypadku w gorach na nartach . Nawet jak przestanie Cie bolec to nie udezaj z woleja przez jakis czas. Ja sie staralem i mi przeszlo . Najlepiej isc do lekarza. Fakt ze jak mi powiedzial jak jest z moja noga to troche sie zdolowalem, ale teraz mam stabilizator i jest gites . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
respect04 Napisano 1 Listopada 2006 Share Napisano 1 Listopada 2006 No ja lubie grac w noge, jak jest pogoda to z kumplami gramy praktycznie codziennie. Choć teraz juz od dłuższego czasu odczówam ból w prawej nodze w górnej części uda(tuż pod pośladkiem). Nawet jak dobrze rozgrzeje noge to mnie troche boli. Nie wiecie co to może być?? A tak poza tym to jestem kibicem Wisły Kraków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Listopada 2006 Share Napisano 1 Listopada 2006 tomek1 mialem to samo. Zawsze dobrze rozgrzej ta noge przed graniem bo to podstawa. To się stało po godzinie grania zrobiłem mocny wykrok żeby wybić piłkę i coś strzeliło. Tak to jest jak się bierze do grania taki oldboy z nadwagą jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Ostatnio na wyjeździe integacyjnym z firmy pograliśmy z kolegami w piłkę (nie grałem chyba od liceum) na drugi dzień nie dość że mnie łeb na.... tzn bolał to jeszcze chodzić nie mogłem ot siedzący tryb życia. Apropos kontuzji, często gęsto odczuwam ból w plecach po kilku godzinach spiningowania. Macie na to jakieś rady? strasznie pogarsza to komfort łowienia i po 5 - 6 godzinach poprostu nie chce się już stać nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 6 Listopada 2006 Share Napisano 6 Listopada 2006 Tomek a sprawdzałeś czy wszystko na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Tomek a sprawdzałeś czy wszystko na swoim miejscu Małżonka przebadała Niestety muszę odpuścić granie na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Adam- Napisano 16 Listopada 2006 Autor Share Napisano 16 Listopada 2006 No i proszę.. Mamy zwycięstwo w Brukseli. I duży krok w kierunku awansu. Jak miło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 No i proszę.. Mamy zwycięstwo w Brukseli. I duży krok w kierunku awansu. Jak miło.. Tak, mimo to, że Nasi piłkarze stracili dużo godnych sytuacji, po których piłka mogła znaleść się w siatce przeciwnika WYGRALIŚMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 16 Listopada 2006 Share Napisano 16 Listopada 2006 Dobry mecz w wykonaniu naszych zawodników. To było widać szczególnie na srodku boiska wiele przechwytów i dobrych podań. Ostatnie 10 min skóra mi na grzbiecie cierpła. Czyli co mamy jednak dobrych zawodników tylko brakowało nam dobrego analityka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 7 Grudnia 2006 Share Napisano 7 Grudnia 2006 5-2 z arabami nagle sie okazuje ze wszyscy graja dobrze ze mamy dobrych zawodników. Nie tylko w zagranicznych klubach. Rzekłby odmienieni w głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi