feederalny Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Nasi kopacze są po prostu słabi. Zauważcie, że nie tylko odstają kondycyjnie od zawodników z innych krajów, ale także technicznie są bardzo słabi. Prawie każde przyjęcie nie jest pozbawione przynajmniej drobnego błędu, które skutkuje niezamierzonym, lekkim odskoczeniem piłki od nogi. Nie mówiąc już o grze z pierwszej piłki, a raczej jej braku.Poza tym im się po prostu nie chce. Ostatnio oglądałem jakieś tam mistrzostwa w piłce nożnej kobiet. Niestety, mam wrażenie że jeżeli chodzi o technikę to te babeczki są chyba lepiej przygotowane niż nasi przeciętni ligowcy. Pod względem taktycznym te mecze są, moim zdaniem, bardziej poukładane, widać tam jakiś porządek, przyjemniej to się ogląda i nie mam na myśli wymiany koszulek po meczu Świat idzie do przodu a u nas jedna, wielka kręcina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Oglądam nogę pasjami. W sumie najwieksza obok wędkarstwa pasja. Jak daje radę czasowo to bywam od czasu do czasu na meczu. Plus namiętnie typuję w zakładach bukmacherskich. I nawet wychodze na swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Plus namiętnie typuję w zakładach bukmacherskich. I nawet wychodze na swoje. Każdy tak mówi. Ciekawe na czym te zakłady bukmacherskie zarabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Pracowalem kiedyś w pewnym buku i z tego co kojarze to ok. 95% to byli gracze przegrywający. Także na kimś na pewno zarabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Wiadomo że ciężko jest być na plusie z bukiem, ale jest to możliwe. Najpewniejszym sposobem jest chyba gra systemem na remisy, ale trzeba mieć chłodną głowę i zaplecze gotówki. A inaczej to wiadomo raz na plus innym razem na minus. Moja ostatnia wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Nie tylko tak, jest kilka w miarę bezpiecznych patentów. Choc najwięcej z totolotka zgarniałem na obstawianiu "na przypał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 granie na remisy progresją jest o kant du.. potłuc ( przykł . wolsburg kilka lat wstecz 13spotkan bez remisu jak pamiec nie myli ) . Ja coś to single ewentualnie 3 pozycje max i buki w rajach podatkowych ,choc blokują po wiekszych kwotach limity. Znam obecnie kilka osób dla których to jest fajny dodatek do pensji i jedną która sie utrzymuje . Najważniejsze to pasja i wiedza oraz " trzymanie się swoich limitów " , dobrym dodatkiem są też fora angielsko jezyczne . Jeśli grasz dla zabawy , to fajna rozrywka robiąc srajtaśmy po 20 pozycji i łudzić się że wejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 ja bym powiedział, że jak już to gra z kumulacją na w miarę pewnych zwycięzców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 O – taki przykładzik – za strona totolotka – teraz w samej lidze angielskiej jest na 11 maja sporo zakładów, gdzie ma się pewniaków. Oczywiście kursy rzedu x 1.5, y 4,5. Stawiamy na pewniaków - robimy tasiemc,a system zdarzeń i zwrot kasy z naddatkiem w zasadzie pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Szit, szit, jak sobie pluję w brode, że nie puściłem w totolotku kuponu na remis Realu z Celta. Po takim kursie byłoby grubo z kasą. http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Real-wywiesil-biala-flage-Festiwal-bledow,wid,16594886,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Tu masz odpowiedni temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=6919 Mozesz czasem wrzucic jakies typy, bo z ta Anglia to chcialem pograc na Arsenal ManC i Chelsea i by weszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Oki, dzieki piekne. btw - najgorsze sa te nieskreślony, które by weszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Kto jeszcze nie zna to polecam jako odtrutkę po wczorajszym meczu- Rémi Gaillard- i jego niesamowite popisy z piłką. Polecam też inne filmy Remiego- 1,2 miliarda wyświetleń filmów na youtube mówi samo za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Widziałem te filmiki Remiego. Najwidoczniej facet ma bardzo dużo czasu, bo nie wierzę, że wszystko udawało mu się nawet za 5 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Najwidoczniej facet ma bardzo dużo czasu, bo nie wierzę, że wszystko udawało mu się nawet za 5 razem. Pewnie tak, ale ma facet talent nie z tej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Widziałem te filmiki Remiego. Najwidoczniej facet ma bardzo dużo czasu, bo nie wierzę, że wszystko udawało mu się nawet za 5 razem. No, to raczej jest oczywiste, że nie udawało mu się, to wszystko za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 No tak, oczywiście nie staram się w żadnym wypadku deprecjonować jego umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Zdecydowanie internetowy, naziemne pobierają 12% wpłaty, kursy są niższe, nie można grać live, w necie masz rózne bonusy na start itd. Po głębszej analizie Brazylia - Chorwacja 1 1.37 Meksyk - Kamerun 1x 1.29 Chile - Australia 1 1.52 ako 2.69 Stwierdziłem, że Chorwacja nie jest taka słaba, dlatego nie ryzykowałem handicupa Meksyk może nie gra tak jak 4 lata temu, ale nie powinien przegrać ze skłóconymi bambusami Chile bardzo fajny kurs jak na mecz z ogórkami. Dla bardziej odważnych handicup lub "do zera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 A ja kilka typów widzę tak: Francja - Honduras : Francja -1 Urugwaj - Kostaryka : Urugwaj -1 Belgia - Algeria: Belgia -1 Chile - Australia : Chile -1 Meksyk - Kamerun : Meksyk To tak na pierwszą kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Mecz otwarcia stawiałbym na remis, Brazylia niby u siebie ale presja na ich ekipie będzie niesamowita. Pozatym mecze otwarcia bardzo często kończą się remisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Myślę, że Brazylia w meczu otwarcia wygra, nie ma innej opcji. Czasem obstawiam mecze u bukmachera, postawiłem pewną kwotę na Brazylię (kurs 1,25) ale ostatnio przeglądałem typy firm bukmacherskich na zwycięzcę mundialu i zaskoczyła mnie duża pozycja Belgi, większa niż na przykład Anglii, Włoch i Portugalii... W sportingbet.pl Belgia jest na 5 miejscu wśród potencjalnych kandydatów na wygranie mistrzostw . Ale bez Polaków to już nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Co za mecz😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi