Robal Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 2 kolejka również odwołana takie rzeczy to tylko w polskiej piłce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Ja juz nie moge tego sluchac - dosc mam tej Ekstraklasy S.A. i PZPNU to co oni wyrabiaja sie w glowie nie miesci!!!! Ale co by nie bylo jak juz wystartuja te rozgrywki to kibice... i tak przyjda! Na mecze ligi bez sponsora, na druzyny, ktore handluja wynikami sa degradowane, potem ze wzgledu na paraliz mozgowy osob odpowiadajacych za rozstrzygniecie afer, przywracane sa do rozgrywek, a druzyny, ktore otrzymaly awans z drugiej ligi w zwiazku z aferami, wzmacniaja sie na prawie kazdej pozycji, inwestuja w trenerow itp a nastepnie sa przesuwane z powodow blednych decyzji. No chyba ze uda im sie dobrze sprzedac (Groclin) druzynie ktora bedzie chciala ich kupic (Polonia), TO JEST MAKABRA i osmieszenie, a kazda druzyna marzy o grze w lidze mistrzow lub pucharze uefa!!! Na szczescie za 2,5 tygodnia rusza BUNDESLIGA gdzie jest w miare normalnie, mecze sa ciekawe, gra kilku Polakow, a tytuly znow zdobedzie moj FC BAYERN MUNCHEN!!! Jemu i Ekstraklasie zycze jak najlepeij w nadchodzacym sezonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Brawo dla Lecha !!! Trzymają chłopaki poziom Kibice przewyższają o klase wisłe czy tam legie tfu o dwie klasy ! ostatnio mam przyjemnosc ogladac same fajne mecze ! KSZO 5:1 na live lech 6:0 po drodze wisła z beitarem ;D Nie jest tak źle u nas z tą piłką jest wielu młodych chłopaków... Lewandowski zostanie najlepszym zawodnikiem młodego pokolenia na 100% !!! Ok trzeba iść spać bo za 4-5 h pobudka KOLEJORZ ! ! ! Pozdrawiam Krzyś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Krzyś xD, Mnie także Lech zaskoczył przecież Graschoppers to dobra drużyna jednak wygląda na to że Lech jeszcze lepsza Ale ja bym się tak przedwcześnie nie cieszył z postawy naszych zespołów w europejskich pucharach, w LM na pewno nie będziemy mieli przedstawiciela zresztą zdążyłem się już do tego przyzwyczaić od 1997 W Pucharze UEFA także będzie ciężko Legii która przegrała u siebie z FC Moskwa także pozostaje nam aby nadzieja w Kolejorzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Kolego Tomku Ale ja o tym doskonale wiem Pisałem tego posta tylko i wylacznie dlatego, że KSZO i LECH mają ,,zgode'' oraz dlatego, że ostatnio bardzo ładne mecze są w TV z udziałem naszych zespołów. Wisła przegra z barcą to było pewne ale za to bedzie w uefa. Legia też już zmarnowała swoją szanse, kto słyszał żeby na mecz o puchar uefa w stolicy poszło 4-5 tys. ludzi ( tak przynajmniej to wyglądało ), oczywiście jest szansa jakaś niewielka bo wystarczy wygrać 2:0. Skład legii jaki zobaczyłem wskazywał na wygraną, remis, ale nie na przegraną. Lecz z drugiej strony zremisowali u siebie 2:2 z polonią, która składa sie z 2 zespołów dopiero jakotako ogrywających się. Długo można by deliberować, ale wydaje mi sie, że coś sie zmienia w tej naszej podwórkowej lidze, jeszcze gdyby nie sędziowie niedorozwinięci to by byla jedną z ciekawszych lig;) Wisła, Lech, Polonia, Lech, Belchatów, Zabrze fajnieeee... Pozdro Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Oglądałem dwa mecze . Legia - Moskwa , Lech - Grasshopper Zurych. Pierwsze spotkanie - słaby poziom obu drużyn, nuda , nuda. Drugie spotkanie - bardzo dobry mecz, nie widziałem słabego ogniwa w Lechu. Moim zdaniem najlepiej grał Peszko . Lech zrobił bardzo dobre transfery w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Kibice przewyższają o klase wisłe Krzyś no chyba żartujesz. Tyś oglądał barcelone? Ty słuchałeś dopingu? 50 tys kibiców barcy i tylko 2000 z hakiem Wisły . I Wiślaków słychac było często lepiej niż katalończyków . Poczekaj aż Wisła skończy budować nowe trybuny ... !! Co do wyniku to 6:0 robi wrażenie ale pamiętajmy że to PU a nie LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Krzyś no chyba żartujesz. Tyś oglądał barcelone? Ty słuchałeś dopingu? 50 tys kibiców barcy i tylko 2000 z hakiem Wisły . I Wiślaków słychac było często lepiej niż katalończyków . Poczekaj aż Wisła skończy budować nowe trybuny ... !! Co do wyniku to 6:0 robi wrażenie ale pamiętajmy że to PU a nie LM. Wisła ma największą hołotę w Polsce Holik. Z tym dopingiem na meczu z Barceloną to chyba żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 proszę o spokój i powrót do tematu, wymiana uprzejmości na priv lojalnie uprzedzam, że drugi raz nie będę prosił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 proszę o spokój i powrót do tematu Cały czas piszemy o piłce , więc nie wiem po co te ostrzeżenie Nie można wyrazić krytyki na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 nazywanie innych hołotą tylko dlatego, że kibicują innej drużynie to nie krytyka tylko przejaw braku kultury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 nazywanie innych hołotą tylko dlatego, że kibicują innej drużynie to nie krytyka tylko przejaw braku kultury... Kibicuje ekstraklasie już kilka lat, oglądam wszystkie mecze, więc wiem jak zachowują się kibice poszczególnych drużyn. I nie wyssałem sobie tego z palca. Sinus robisz niepotrzebne zamieszanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Kibicuje ekstraklasie już kilka lat, oglądam wszystkie mecze, więc wiem jak zachowują się kibice poszczególnych drużyn. I nie wyssałem sobie tego z palca.Sinus robisz niepotrzebne zamieszanie.... po prostu nie toleruję uogólniania bywam sporadycznie na kolejorzu i to że na kilkanaście tysięcy kibiców trafi się nastu pijanych buraków robiących cuda nie upoważnia mnie do napisania że na mecze chodzą pijacy... ty pisząc o bydle używasz określenia o znaczeniu pejoratywnym w stosunku do wielu wspaniałych osób kibicujących wiśle... też oglądam ekstraklasę i to o kilka lat dłużej niż ty... i nie uważam, żeby moje "lubienie/nielubienie" jakiejkolwiek drużyny uprawniało mnie do obrażania kogokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Sinus jeżeli uważasz , że "hołota" jest tak strasznie obraźliwe, to ja nie mam zamiaru z tobą pisać. Trochę dystansu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Największą ? O no co ty nie powiesz. Bo czytasz Gazete wyborczą i oglądasz tvn . No tak dla GW to w ogóle każdy kibic zwłaszcza ultras to zabójca . A każde dziecko które przyjdzie na młyn wyrośnie na pewno na bandziora i będzie latało z kosą i siekało wszystkich w plecy . Prawda jest taka że Wisła zajmuje sie teraz ultrasowaniem . My malujemy miasto w piękne grafy a "przyjaciele" zza błoń zamiast liznąć na murze coś swojego to niszczą nam . Wisła sie zmienia . A to że raz na czas kilku palantów po % narobi hałasu to zdaża się wszędzie , tylko już tak jest że o Wiśle się mówi a o innych przypadkach nie ... Bez napinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Bez napinkiNo myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 A każde dziecko które przyjdzie na młyn wyrośnie na pewno na bandziora i będzie latało z kosą i siekało wszystkich w plecy hehe oj tam ważne, że lech i wisła będzie w puefa w fazie grupowej a nie legia, która znając życie narobi takiego zamieszania w Moskwie, że jeszcze zachęci to ruskich do wystrzelenia jakich rakietek [patrzcie Gruzja] ( pisze tu o pseudo kibolach ) Wojowników jest trzech : KSZO ARECZKA LECH Moje KSZO wreszcie coś sobą prezentuje i w przyszłym sezonie pierwsza liga Niema Stasiaka, który sprzedawał kazdy mecz ! ! ! Wreszcie ma druzyna potencjał, aż łezka w oku staje jak pomyśle co przeżyliśmy z tym Stasiakiem Pozdrawiam i życze powodzenia każdej polskiej druzynie w rozgrywka międzynarodowych, a szczególnie trzymam kciuki za lecha, arke i wisłe. Krzyś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Ja tam mam karnet na mecze Kolejorza dzisiaj 3:0 z górnikiem Lewandowski Peszko to moi ulubieńcy w młodych graczach siła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 w młodych graczach siła a w Twych słowach prawda, choć nie do końca, bo najlepszą jest wg mnie mieszanka doswiadczenia z młodością, ale cieszy, że mamy młodych zdolnych - oby ich nie zmarnować. A WKS 4:0 też pięknie, Szkoda mi tylko Bayernu Monachium, ktory grajac z Dortmundem od 20 min. w dziesięciu - po głupim zachowaniu kapitana v. Bommela tylko zremisował 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Zaraz ide ogladac Wisłe Kraków wstyd Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBestWedkarz Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Wisla to dziady kture nie umia grac. to juz kotwica kolobrzeg gra lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Wisla to dziady kture nie umia grac. A ty kolego musisz poćwiczyć trochę naukę pisania "kture" A co do Wisły to wiadomo było że z takim klubem jak Barcelona za wiele nie zdziałają, niestety kolejny rok bez polskiego klubu w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBestWedkarz Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 ja umie pisac i czytac. i liczyc. nasz lech KKS lech, niech zwycieza tylko KKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Hahaha - Forza Wisła!!!! Dziś Wiślacy pokazali to na co ich stać . A mogło być jeszcze więcej . Wisla to dziady kture nie umia grac. buahahaha Widać że za lechem ..... Wisłe Kraków wstyd Polaków Chyba dumę!! Doping gwiezdny . Gra 1 klasa!! A lech to co - ...... Oj jakbym chciał aby Wisła sie z poznaniakami spotkała w UEFA... Już niedługo zgotujemy wam piekło na Reymonta !! :!: :!:WISŁA KRAKÓW - DUMA POLAKÓW:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Zaraz ide ogladac Wisłe Kraków wstyd Polaków Wisla to dziady kture nie umia grac.to juz kotwica kolobrzeg gra lepiej czy to forum kiboli a co powiecie panowie po wczorejszym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi