Tomek1988 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 heh co się dzieje z reprezentacją? Chociaż pamiętam kilka lat temu też padł wynik 2:0 z San Marino ale cóż eliminacje do Euro zaczęliśmy od porażki z Finlandią u siebie a skończyło się dobrze a do MŚ łatwiej jest moim zdaniem sie zakwalifikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 ale cóż eliminacje do Euro zaczęliśmy od porażki z Finlandią Niemcy(wicemistrzowie Europy)- Finlandia 3:3 to nie można było za dużo się spodziewać od polskiego zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 no nie przesadzajmy powinnismy robal duzo wymagac od polskiego zespołu przeciez grali z sam marino z panstwem o kilkadziesiat razy mniejszym o o niewiadomo ile miejsc przed w rankingu fifa, moim zdaniem dali ciała dobry okazał się się tylko błaszczykowski i fabiański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBestWedkarz Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 Niemcy(wicemistrzowie Europy)- Finlandia 3:3 Finlandia- Niemcy a nie Niemcy- finladia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Mistrz Polski-Wisła Kraków 1:4 Lech Poznań co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 A co tu dużo mówić Lech pokazał wszystko na boisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Lubie LECHA . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Lubie LECHA . tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 No cóż . Wypowiem sie tylko o boisku nie o kibicowaniu żeby nie stwarzać kolejnej kłótni . Amica ... pokazała ładną piłke zwycięstwo wywalczyła . Jednak w pierwszej połowie były przynajmniej 2 sytuacje na karnego dla Wisły co dobrze widziałem z trybuny . Losy meczu mogły by się zmienić ale czasu wstecz sie już nie zmieni . Wisła nie była sobą i nic jej nieszło. Mam nadzieje że to jednorazowe potknięcie . A teraz czekamy na puchary :] Dla Wisły to jest najważniejsze od chwili losowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 WISLA KRAKOW - WKS SLASK WROCLAW BENIAMINEK EKSTRAKLASY 0;4 takie historie sie zdarzają ... to wypadek przy pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 Jednak w pierwszej połowie były przynajmniej 2 sytuacje na karnego dla Wisły co dobrze widziałem z trybuny gdyby babcia miała wąsy... wisła dostała lanie i tyle więc szukanie dziury w całym jest śmieszne. woli wyjaśnienia nie kibicuję kolejorzowi (w lidze, bo w pucharach zawsze polskim klubom kibicuję wiśle również) - więc piszę to w miarę obiektywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 No cóż . Wypowiem sie tylko o boisku nie o kibicowaniu żeby nie stwarzać kolejnej kłótni . Amica ... pokazała ładną piłke zwycięstwo wywalczyła . Jednak w pierwszej połowie były przynajmniej 2 sytuacje na karnego dla Wisły co dobrze widziałem z trybuny . Losy meczu mogły by się zmienić ale czasu wstecz sie już nie zmieni . Wisła nie była sobą i nic jej nieszło. Mam nadzieje że to jednorazowe potknięcie . A teraz czekamy na puchary :] Dla Wisły to jest najważniejsze od chwili losowania . Uśmiałem się do łez, napisz dokładnie w jakich sytuacjach miały być te karne ? Tylko nie pisz za chwile , że Wisła mogła wygrać ten mecz. Wisła dostała najmniejszy wymiar kary, mogła dostać nawet 5, 6 do 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 15 Września 2008 Share Napisano 15 Września 2008 patbaj - Śląsk grał w podstawowym a Wisła ani jednego z podstawowego składu gracza nie miała. Sinus liga się rozkręca , niema co płakać , narazie między 1 a ostatnim klubem są tylko 4 punkty różnicy więc na lajcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 patbaj - Śląsk grał w podstawowym a Wisła ani jednego z podstawowego składu gracza nie miała. w pilce norznej liczy sie wyni8k ktory idzie w Swiat! a usprawiedliwien mozna sie doszukiwac potem... a dlaczego np. Lech przegral w pierwszej kolejce skoro mial super sklad, wypoczetych zawodnikow, motywacjwe na najwyzym poziomie itp. przegral i juz - koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 w pilce norznej liczy sie wyni8k ktory idzie w Swiat! amen i kropka nie liczy się kto grał pięknie i z polotem, technicznie i jakich miał zawodników... WYNIK - to jest najważniejsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 nie liczy się kto grał pięknie i z polotem, technicznie i jakich miał zawodników to tylko podnosi range widowiska i sprawia, ze jest milsze dla oka, ale zaloze sie ze kazdy kibic woli zeby jego druzyna wygrala po beznadziejnym meczu gdzie caly czas dominowal przeciwnik, strzelajac fuksiarskiego gola w 93 min (patrz Bayern- Manchester United final LM 1999)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Liga Mistrzów ruszyła ale co to za LM bez ukochanego Milanu ? Dzisiaj oglądam mecz Czerwone Diabły-Żółta Łódź podwodna jak na razie gospodarze nie zachwycaja. Wczoraj były fajne wyniki AS Roma-CFR Cluj 1-2 albo Werder na Wesserstadion remisuje z Anorthosis oj ciekawie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 oj ciekawie się robi bo to dopiero początek sezonu, czekaj aż się kluby rozkręcą wszystko wróci do normy... jak na razie gospodarze nie zachwycaja ale są dużo lepsi niż villarreal - ale jak pisałem powyżej wynik się liczy, a jest po 0 (narazie) ale co to za LM bez ukochanego Milanu ? ja tam akurat za włoskimi klubami nie tęsknię poza juve oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 w pilce norznej liczy sie wyni8k ktory idzie w Swiat! Nie oszukujmy się ale Puchar Ekstraklasy to rozgrywki "zbyteczne" i traktowane z przymrużeniem oka, dlatego nie ma co się dziwić, że Wisła przegrała ze Śląskiem 0:4. W tym przypadku stwierdzenie, że wynik idzie w świat jest raczej na wyrost... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Dzisiaj godzina 19:30 Austria Wiedeń - Lech Poznań na TVP2 oglądajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Dzisiaj godzina 19:30 Austria Wiedeń - Lech Poznań na TVP2 oglądajcie będę będę tak apropo może mi ktoś wytłumaczyć, czemu Lecha sponsoruje Warka xD kuriozalna sprawa według mnie :> Obstawiajmy wyniki ja myślę, że będzie 2:1 dla Lecha, natomiast Wisła z Tottenhamem myślę, że 1:1. Pozdro Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 będzie 2:1 dla Lecha optymizm natomiast Wisła z Tottenhamem myślę, że 1:1. skrajny optymizm takie wyniki brałbym w ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 bo to dopiero początek sezonu, czekaj aż się kluby rozkręcą wszystko wróci do normy... Wiadomo że powoli się rozkręcą ale musisz sam przyznać że porażka AS Romy z rumuńskim CFR Cluj także Cię zaskoczyła Może to i do piero początek sezonu ale Romie od samego początku się nie wiedzie w Serie A remis z Napoli i porażka z Palermo chociaż Rzymian i tak mi nie szkoda gorzej z ACM dwie porażki na początek sezonu a dzisiaj mecz z FC Zurych, oby nie było kompromitacji FORZA MILAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 optymizm ale uzasadniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 ale uzasadniony będę trzymł kciuki przed telewizorem.... jeżeli sięchłopaki nie spaląto sportowo są w stanie wygrać... tyle że z tym różnie u lechitów bywa... byle nie przegrali to na bułgarskiej powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi