TheBestWedkarz Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 lech grac nie umie i tyle. KOTWICA KOLOBRZEG NAJLEPSZA JEST. Cytuj
Gość Holik Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Lech grał całkiem nieźle tylko brakuje im umiejętności wykańczania akcji . Jak dla mnie ten mecz powinien sie skończyć 4:0 . Ciesze się bardzo że Śląsk rośnie w siłe . Craxa powinna sie zastanowić czy ona chce grać w extraklasie . Wisła zrobiła co swoje . Kibice Jagi pokazali że mają bardzo ładny głośny doping . Jaga Jaga Jaga Jagielonia! Cytuj
Robal Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 bilety na Austrie za 55zł zaoszczedze na zanetach i bedzie-jutro kupuje. Na Legie 90zł czyli 1/3 ceny mojego karnetu a tak to mam cały sezon za 320zł poczatek pazdziernika bedzie b. ciekawy Robal Cytuj
Lord Konrad I Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 i beniaminek jest chyba na 3 miejscu w tabeli!!! często tak jest, że beniaminki przez pierwszą rundę zajmują bardzo wysokie miejsca a w rundzie wiosennej coś się zmienia i spadają w tabeli... Nie jest to żadna aluzja, takie spostrzeżenie Cytuj
Gość Holik Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 To często reguła - która potwierdzają częste wyjątki , mam nadzieje że Śląsk i Lechia zmieszczą się w pierwszej 7 realne to jest ale trudne do zrealizowania . P.S : Robal. Nie żebym coś do tego miał ale mnie ciekawi czemu sie chwalisz takimi rzeczami np . że masz karnet a bilety są za tyle i tyle ? Ja sie jakoś taki sprawami nie obnosze . Chcesz tym coś udowodnić , że jesteś elo-ziomek bo chodzisz i kibicujesz ? Bez napinki Pozdrawiam Cytuj
patbaj Napisano 23 Września 2008 Napisano 23 Września 2008 często tak jest, że beniaminki przez pierwszą rundę zajmują bardzo wysokie miejsca a w rundzie wiosennej coś się zmienia i spadają w tabeli... zgadzam sie z Toba w 100%, obserwuja BUNDESLIGE w tamtym sezonie KSC (beniaminek z Karlsruhe) po rundzie jesiennej mial chyba 5 miejsce w tabeli! po wiosennej spadl w okolice 10-12 miejsca, ale pogonil paru faworytow Cytuj
Robal Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Co tak temat ucichł? Holik piszę tylko że dużo się oszczędza mając karnet nie wiem jak u Was. Dzis ważny mecz nie moge już usiedzieć na miejscu dla przypomnienia 18.15 TVP 2 uważam że Fritzli pokonamy. A i nie skomentuję tego co się dzieje w pzpn-ie, kibice bodajże Łks Łomża dobrze to przedstawili w jednym z transparentów. Pozdro Cytuj
Gość Holik Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 15:40 Wisła - Tottenham . Trzymać kciuki Cytuj
sinus Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 kibicom na reymonta gratuluję dopingu - słychać ich głośno i wyraźnie sędzia z 3 ligi jakiś... a wisła jeżeli będzie grała jak pod koniec pierwszej połowy to ma duże szanse, jeżeli jak na początku meczu to nie ma o czym mówić... Cytuj
Krzyś xD Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 no i po Wiśle, była spora szansa no ale wyszło jak zwykle. Szkoda tego samobója jak nie wiem co niestety Głowacki słynie z takich bramek ;/ ;/ ;/ Sędzia to jakiś był sparaliżowany. No nic mam nadzieje, że LECH pokaże 100% swoich możliwości oby tylko byli skuteczni ! ! ! dodatkowo mają 12 piłkarza w postaci blisko 30tys publiczności bo jak mniemam to tyle będzie ludzi Cytuj
sinus Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 miało byćpięknie jest jak zawsze.... szkoda że tak późno wisła przycisnęła. zastanawia mnie jeszcze czy granie aż tylu piłek górą to taktyka skorży czy wymysł piłkarzy - bo pomysł chybiony... Cytuj
sinus Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ i sędzia kalosz nie przeszkodził... niesamowita publiczność LECH zasłużył na fazę grupową Cytuj
bboobb Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 i sędzia kalosz nie przeszkodził... niesamowita publiczność LECH zasłużył na fazę grupową Zgadzam się w całej rozciągłości Cytuj
Gość Holik Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Takiego ciśnienia na meczu nie miałem... odkąd pamiętam . Tyle sytuacji sędzia *** . Niewiem co mam mówić Na nic zdarte gardła na nic dopingowanie że od samego krzyku lampy sie trzęsły na trybunie , na nic mobilizowanie grajków .... jutro mam spr. z matmy i chyba porozrywam kartke na strzępy . W przyszłym sezonie grupa L.M A Lechowi gratuluje zwycięstwa. Cytuj
patbaj Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 LECH zasłużył na fazę grupową w 150% piekny mecz!!! chyba ladniejszego w tym sezonie nie widzialem w zadnej lidze. Lech eksplodowal jak dynamit z minuty na minute. szkoda tylko ze sedzia sie nie popisal, ale nawet to nie przeszkodzilo. Serdeczne gratulacje dla calej druzyny i wszystkich kibicow Lecha Poznan, a wszystko to dzieki WKS'owi SLASK WROCLAW!!! Cytuj
Krzyś xD Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Sędzia to powinien targnąć się na życie po obejrzeniu powtórki z tego meczu, albo zrezygnować z sędziowania, no chyba ze będzie sędziował 5 ligę cypryjską Mam takie ciśnienie przez niego, że masakra, ale na szczęście jutro ostatni wypoczynek w tym roku nad wodą tj. Wisłą. Murawski uratował swoją ocenę bo pewnie wszyscy by się na nim wyżyli za przegraną, zresztą wg. mnie grał o 2 klasy niżej niż większość. Arboleda dał z siebie wszystko, Lewandowski pokazał, że puka już do drzwi reprezentacji. Pozdrowienia od kibica KSZO dla kibiców LECHA Krzyś xD Cytuj
patbaj Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 wg mnie motorem napedowym lecha byl duet Arboleda Peszko. Peszko jest o klase lepszy od Blaszczykowskiego czy Krzynowka i powinien dostac plac w 1 skladzie w reprezentacji. ten gosc ganial jak wariat po calym boisku, prawa strona to 70% akcji ofensywnych Lecha. Slabo zagral Wojtkowiak, szczegolnie w koncowce brakowalo mu sil. Cytuj
sinus Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Peszko jest o klase lepszy od Krzynowka prawda Peszko jest o klase lepszy od Blaszczykowskiego g... prawda - moim zdaniem nie ma porównania, jeszcze wiele musi się peszko nauczyć Slabo zagral Wojtkowiak i tu się nie zgodzę po jego stronie było o wiele mniejsze zagrożenie ze strony austrii niż po stronie wilka, ale to tylko moja opinia szczegolnie w koncowce brakowalo mu sil. wynika to moim zdaniem z tego, że jako jedyny obrońca regularnie biegał do ofensywy Cytuj
patbaj Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Peszko jest o klase lepszy od Blaszczykowskiego g... prawda - moim zdaniem nie ma porównania, jeszcze wiele musi się peszko nauczyć porownaji Blaszykowskiego gdy mial tyle lat co Peszko teraz, dodaj wystepy w zagranicznej lidze i reprezentacji i pomnoz przez potencjal Peszki = Peszko o dwie klasy lepszy od Blaszczykowskiego po ok. pol roku, choc i teraz jest lepszy! - moje zdanie... Cytuj
tomek1 Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Kibice w obu meczach na europejskim poziomie. Stadiony też powoli stają się europejskie. Pozostało jeszcze dorobić się europejskich piłkarzy Szkoda Wisły, ale nie mieli pomysłu na rywala. Dobrze, że Lech wygrał- należy się tym świetnym kibicom. Ale z optymizmem nie przesadzajmy. Austria to bardzo przeciętna drużyna a miała nie mniej sytuacji niż Lech. Lewandowski i Murawski byli wszędzie. Peszko dobry, ale bez przesady z zachwytami. Cytuj
Robal Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Najlepszy był napis: Kiedy puszczam Bąka mówie Jacek Lech pokazał: Grać na całego i walczyć do upadłego. Cytuj
tomek1 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Najlepszy był napis: Kiedy puszczam Bąka mówie Jacek Najlepsze jest to, że Jacek Bąk grał dla Twojego Lecha jak Ciebie jeszcze na świecie nie było Cytuj
Robal Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Skoro grał dla Lecha to dlaczego się tak agresywnie zachowywał wobec Rengifo czy Bandrowskiego w pierwszym meczu Cytuj
TheBestWedkarz Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 austria grala jak cioty a jacek jak duzy bak. LECH NIECH ZYJE LECH. Cytuj
sinus Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Najlepszy był napis: Kiedy puszczam Bąka mówie Jacek :lol: wyjaśnij proszę co masz na myśli... "to" było zabawne pouczające jakieś inne było to moim zdaniem infantylne i żenujące, podobnie jak zachowanie "kibiców" w sheratonie, którzy swym wyczynem mogli lecha na kilka sezonów z pucharów wykopać. na takich ludzi określenie idioci jest zdecydowanie najłagodniejsze jaki mi do głowy przychodzi... Skoro grał dla Lecha to dlaczego się tak agresywnie zachowywał wobec Rengifo czy Bandrowskiego w pierwszym meczu bo to jest jego praca - nie wierz, że jakikolwiek piłkarz gra dla kibiców czy "ukochanego klubu" - takich nie ma... każdy gra dla pieniędzy i pozostaje tylko kwestia ceny... bąk gra teraz dla austrii i na murawie nie ma sentymentów-profesjonalna piłka. agresja na boisku też nie powinna dziwić - piłkarze skaczą sobie do oczu, tak było jest i będzie... sam bąk w wywiadzie powiedział, że zasłużył na czerwoną kartkę - a że sędzie nie widział to sam się z boiska nie wyrzuci tylę że to było w czasie meczu więc próby jakiegoś odgrywania się czy temu podobne rzeczy są żałosne - emocjonuje się tym garstka kibiców, a piłkarze już dawno o tym zapomnieli.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi