TheBestWedkarz Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 lech grac nie umie i tyle. KOTWICA KOLOBRZEG NAJLEPSZA JEST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Lech grał całkiem nieźle tylko brakuje im umiejętności wykańczania akcji . Jak dla mnie ten mecz powinien sie skończyć 4:0 . Ciesze się bardzo że Śląsk rośnie w siłe . Craxa powinna sie zastanowić czy ona chce grać w extraklasie . Wisła zrobiła co swoje . Kibice Jagi pokazali że mają bardzo ładny głośny doping . Jaga Jaga Jaga Jagielonia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 bilety na Austrie za 55zł zaoszczedze na zanetach i bedzie-jutro kupuje. Na Legie 90zł czyli 1/3 ceny mojego karnetu a tak to mam cały sezon za 320zł poczatek pazdziernika bedzie b. ciekawy Robal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 i beniaminek jest chyba na 3 miejscu w tabeli!!! często tak jest, że beniaminki przez pierwszą rundę zajmują bardzo wysokie miejsca a w rundzie wiosennej coś się zmienia i spadają w tabeli... Nie jest to żadna aluzja, takie spostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 To często reguła - która potwierdzają częste wyjątki , mam nadzieje że Śląsk i Lechia zmieszczą się w pierwszej 7 realne to jest ale trudne do zrealizowania . P.S : Robal. Nie żebym coś do tego miał ale mnie ciekawi czemu sie chwalisz takimi rzeczami np . że masz karnet a bilety są za tyle i tyle ? Ja sie jakoś taki sprawami nie obnosze . Chcesz tym coś udowodnić , że jesteś elo-ziomek bo chodzisz i kibicujesz ? Bez napinki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 często tak jest, że beniaminki przez pierwszą rundę zajmują bardzo wysokie miejsca a w rundzie wiosennej coś się zmienia i spadają w tabeli... zgadzam sie z Toba w 100%, obserwuja BUNDESLIGE w tamtym sezonie KSC (beniaminek z Karlsruhe) po rundzie jesiennej mial chyba 5 miejsce w tabeli! po wiosennej spadl w okolice 10-12 miejsca, ale pogonil paru faworytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Co tak temat ucichł? Holik piszę tylko że dużo się oszczędza mając karnet nie wiem jak u Was. Dzis ważny mecz nie moge już usiedzieć na miejscu dla przypomnienia 18.15 TVP 2 uważam że Fritzli pokonamy. A i nie skomentuję tego co się dzieje w pzpn-ie, kibice bodajże Łks Łomża dobrze to przedstawili w jednym z transparentów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 15:40 Wisła - Tottenham . Trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 kibicom na reymonta gratuluję dopingu - słychać ich głośno i wyraźnie sędzia z 3 ligi jakiś... a wisła jeżeli będzie grała jak pod koniec pierwszej połowy to ma duże szanse, jeżeli jak na początku meczu to nie ma o czym mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 no i po Wiśle, była spora szansa no ale wyszło jak zwykle. Szkoda tego samobója jak nie wiem co niestety Głowacki słynie z takich bramek ;/ ;/ ;/ Sędzia to jakiś był sparaliżowany. No nic mam nadzieje, że LECH pokaże 100% swoich możliwości oby tylko byli skuteczni ! ! ! dodatkowo mają 12 piłkarza w postaci blisko 30tys publiczności bo jak mniemam to tyle będzie ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 miało byćpięknie jest jak zawsze.... szkoda że tak późno wisła przycisnęła. zastanawia mnie jeszcze czy granie aż tylu piłek górą to taktyka skorży czy wymysł piłkarzy - bo pomysł chybiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ i sędzia kalosz nie przeszkodził... niesamowita publiczność LECH zasłużył na fazę grupową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 i sędzia kalosz nie przeszkodził... niesamowita publiczność LECH zasłużył na fazę grupową Zgadzam się w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Takiego ciśnienia na meczu nie miałem... odkąd pamiętam . Tyle sytuacji sędzia *** . Niewiem co mam mówić Na nic zdarte gardła na nic dopingowanie że od samego krzyku lampy sie trzęsły na trybunie , na nic mobilizowanie grajków .... jutro mam spr. z matmy i chyba porozrywam kartke na strzępy . W przyszłym sezonie grupa L.M A Lechowi gratuluje zwycięstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 LECH zasłużył na fazę grupową w 150% piekny mecz!!! chyba ladniejszego w tym sezonie nie widzialem w zadnej lidze. Lech eksplodowal jak dynamit z minuty na minute. szkoda tylko ze sedzia sie nie popisal, ale nawet to nie przeszkodzilo. Serdeczne gratulacje dla calej druzyny i wszystkich kibicow Lecha Poznan, a wszystko to dzieki WKS'owi SLASK WROCLAW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Sędzia to powinien targnąć się na życie po obejrzeniu powtórki z tego meczu, albo zrezygnować z sędziowania, no chyba ze będzie sędziował 5 ligę cypryjską Mam takie ciśnienie przez niego, że masakra, ale na szczęście jutro ostatni wypoczynek w tym roku nad wodą tj. Wisłą. Murawski uratował swoją ocenę bo pewnie wszyscy by się na nim wyżyli za przegraną, zresztą wg. mnie grał o 2 klasy niżej niż większość. Arboleda dał z siebie wszystko, Lewandowski pokazał, że puka już do drzwi reprezentacji. Pozdrowienia od kibica KSZO dla kibiców LECHA Krzyś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 wg mnie motorem napedowym lecha byl duet Arboleda Peszko. Peszko jest o klase lepszy od Blaszczykowskiego czy Krzynowka i powinien dostac plac w 1 skladzie w reprezentacji. ten gosc ganial jak wariat po calym boisku, prawa strona to 70% akcji ofensywnych Lecha. Slabo zagral Wojtkowiak, szczegolnie w koncowce brakowalo mu sil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Peszko jest o klase lepszy od Krzynowka prawda Peszko jest o klase lepszy od Blaszczykowskiego g... prawda - moim zdaniem nie ma porównania, jeszcze wiele musi się peszko nauczyć Slabo zagral Wojtkowiak i tu się nie zgodzę po jego stronie było o wiele mniejsze zagrożenie ze strony austrii niż po stronie wilka, ale to tylko moja opinia szczegolnie w koncowce brakowalo mu sil. wynika to moim zdaniem z tego, że jako jedyny obrońca regularnie biegał do ofensywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Peszko jest o klase lepszy od Blaszczykowskiego g... prawda - moim zdaniem nie ma porównania, jeszcze wiele musi się peszko nauczyć porownaji Blaszykowskiego gdy mial tyle lat co Peszko teraz, dodaj wystepy w zagranicznej lidze i reprezentacji i pomnoz przez potencjal Peszki = Peszko o dwie klasy lepszy od Blaszczykowskiego po ok. pol roku, choc i teraz jest lepszy! - moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Kibice w obu meczach na europejskim poziomie. Stadiony też powoli stają się europejskie. Pozostało jeszcze dorobić się europejskich piłkarzy Szkoda Wisły, ale nie mieli pomysłu na rywala. Dobrze, że Lech wygrał- należy się tym świetnym kibicom. Ale z optymizmem nie przesadzajmy. Austria to bardzo przeciętna drużyna a miała nie mniej sytuacji niż Lech. Lewandowski i Murawski byli wszędzie. Peszko dobry, ale bez przesady z zachwytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Najlepszy był napis: Kiedy puszczam Bąka mówie Jacek Lech pokazał: Grać na całego i walczyć do upadłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Najlepszy był napis: Kiedy puszczam Bąka mówie Jacek Najlepsze jest to, że Jacek Bąk grał dla Twojego Lecha jak Ciebie jeszcze na świecie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Skoro grał dla Lecha to dlaczego się tak agresywnie zachowywał wobec Rengifo czy Bandrowskiego w pierwszym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBestWedkarz Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 austria grala jak cioty a jacek jak duzy bak. LECH NIECH ZYJE LECH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Najlepszy był napis: Kiedy puszczam Bąka mówie Jacek :lol: wyjaśnij proszę co masz na myśli... "to" było zabawne pouczające jakieś inne było to moim zdaniem infantylne i żenujące, podobnie jak zachowanie "kibiców" w sheratonie, którzy swym wyczynem mogli lecha na kilka sezonów z pucharów wykopać. na takich ludzi określenie idioci jest zdecydowanie najłagodniejsze jaki mi do głowy przychodzi... Skoro grał dla Lecha to dlaczego się tak agresywnie zachowywał wobec Rengifo czy Bandrowskiego w pierwszym meczu bo to jest jego praca - nie wierz, że jakikolwiek piłkarz gra dla kibiców czy "ukochanego klubu" - takich nie ma... każdy gra dla pieniędzy i pozostaje tylko kwestia ceny... bąk gra teraz dla austrii i na murawie nie ma sentymentów-profesjonalna piłka. agresja na boisku też nie powinna dziwić - piłkarze skaczą sobie do oczu, tak było jest i będzie... sam bąk w wywiadzie powiedział, że zasłużył na czerwoną kartkę - a że sędzie nie widział to sam się z boiska nie wyrzuci tylę że to było w czasie meczu więc próby jakiegoś odgrywania się czy temu podobne rzeczy są żałosne - emocjonuje się tym garstka kibiców, a piłkarze już dawno o tym zapomnieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi