sinus Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 fakt pomieszały mi się lata jeszcze daleko mu do tamtej Wisły. brakuje jakieś 2 lata spokoju dla smudy i niewyprzedawania najlepszych zawodników, ale mam pewne obawy czy tak się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Nie ma się co czarować. rozpadnie się jak tamta Wisła... w Polsce gra się w pieniądze, nie w piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 rozpadnie się jak tamta Wisła... miejmy nadzieję, że piłkarze wyciągneli wnioski i nie powtórzą błędów żurawskiego, kosowskiego, uche i zostaną w klubie, gdzie mają szansę się rozwijać i coś osiągnąć zamiast grzać ławę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Rengifo w wywiadzie mówił że odejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Rengifo w wywiadzie mówił że odejdzie droga otwarta - lewandowski zostaje, a jest moim zdaniel nawet lepszy, tylko brak mu ogrania więc zwolni się dla niego miejsce w podstawowym składzie chodzi mi stilica, murasia, peszkę, arboledę czy djurdjevica. a o nowe transfery jak pokazały ostatnie okienka można być spokojnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Mamy awans a na te drużyny może natrafić w 1/18 na dzień dzisiejszy http://www.lechpoznan.pl/art,10981,na_kogo_moze_trafic_lech_.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.L.I.N Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Wygraliśmy KKs Lech alelale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 20 Grudnia 2008 Share Napisano 20 Grudnia 2008 A jak Wam się podobało losowanie Ligi Mistrzów? Moim zdaniem super mecz M.U. - Inter - mam nadzieję, że Inter dokopie wyspiarzom, ale mnie najbardziej cieszy fakt że mój BAYERN MONACHIUM trafił na sporting lizbone, bo gładko przejdzie, i będzie ciekawie z 1/4 czy półfinale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Bez urazy ale dla mnie Bayern to banda dziadów z Kahnem, Ze Roberto, Van Bommelem, Lucio, Van Buytenem Klosem i Tonim na czele. Kilkadziesiąt lat wygrywają tą bundesligę, a Hoffenheim młodzi zdolni ja lubie takie kluby które zaskakują. I z kilku Polaków porobili Niemiaszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.L.I.N Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Robal nie iwesz gdzie można kupić szalik lecha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 w gdansku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Bez urazy ale dla mnie Bayern to banda dziadów z Kahnem po pierwsze kolego Kahn kolego zakończył karierę. Ze Roberto to zawodnik w wieku 34 lat z kondycją 20 latka i technką o której mogą niektóre gwiazdeczki pomarzyć. Van Bommel - to dziadek którego należy trzymać, bo ma nieraz zwyżkę formy i przydaje się, bo doświadczenie pozwala zatrzymać mu takie gwiazdy jak choćby Krystyna Ronaldo. Lucio - nie mam pojęcia o co Ci chodzi - gość od lat prezentuje stały wysoki poziom, gra w reprezentacji, LM, pucharach x2 a pierwszej młodości też nie jest. Klose - 13 goli w tym sezonie, 8 asyst, 24 rozegrane mecze/25 możliwych Toni - 10 goli, sporo asyst, jedyny zawodnik który potrafi grać na super poziomie tyłem do bramki co jest utrapieniem dla obrońców, zastawi się ciałem odegra pilkę wprost pod nogi i co? i gol! W tamtym sezonie miał jedną z najwyższych w europie liczbęstrzelonych bramek, ale Ronaldo wygrał, bo przelicznik ligi angielskiej i LM jest wyższy niż bundesligi i PUefa. Hoffenheim jak wiele klubów w różnych ligach ma syndrom tzw. beniaminka, czyli gra bez presji, nie czuje zmęczenia bo gra 1 mecz w tygodniu prze caly sezon, i ma apetyt na zwyciestwa, bo każdy zawodnik chce się pokazać żeby trafić do Bayernu. Poza tym Bayern z Polaków nie robi Niemców, bo jak wiesz klub nie ma nic wspólnego z obywatelstwem i można powiedzieć ze to Polaczki robią swoich z ludów ktore potrafią choć trochę lepiej kopać od naszych - vel Guerreiro i Olisadebe. Poza tym nikt nie może pochwalić się 22 tytułami mistrza swojego kraju , malo tego żaden klub nie jest zarzadzany w taki sposób żeby pomanażać swój kapital i przynosić zyski z dzialalności, a Bayernowi udaje się to od lat. Podsumowując to solidna ekipa, która nie kupuje mega talentów tylko gra na wysokim poziomie minimalizują koszty, dla Bayernu nie liczy mega transfer za 35 mln euro tylko kilka mniejszych ale w sposób taki żeby nie robić plejady gwiazd na Saabener Strasse tak jak w Madrycie, gdzie Real jest zadłuzony na kilkadziesiat milionów itp. Poza tym kto wcześniej pomyślałby ze Ribery jest takim rewelacyjnym grajkiem, że Lahm obrońca o wzroście 165 cm wygrywa 72% pojedynków główkowych, że Bayern ma bardzo wielu wychowanków od juniorów, że jest to klub który zdobyl najwięcej punktów w Lidze mostrzów w tym sezonie (Liverpool ma chyba tyle samo) że KAŻDA DRUZYNA NA ŚWIECIE OBAWIA SIĘ GRAĆ PRZECI BAYERNOWI, że do zawodnika Bayernu należy rekord najszybciej strzelonej bramki w LM i to nie przeciw jakimuś groclinowi tylko realowi madryt. I jeszce jedno BAYERN TO KLUB DO KIBICOWANIA KTÓREGO TRZEBA DOJRZEĆ, to nie jest klub dla chłopca w wieku 16 lat ktoremu podoba się jak klub wydaje 40 mln na onaldinho a chłop po 2 sezonach szlaja sie po imprezach i jest sprzedawany do innego klubu za połowę wartości!!! dorośniesz to zrozumiesz chłopaczku! FC BAYERN MUNCHEN - MEISTER ALLER KLASSEN!!! Deutscher REKORD MEISTER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Robal nie iwesz gdzie można kupić szalik lecha?? w warszawie w każdym kiosku I jeszce jedno BAYERN TO KLUB DO KIBICOWANIA KTÓREGO TRZEBA DOJRZEĆ, to nie jest klub dla chłopca w wieku 16 lat ktoremu podoba się jak klub wydaje 40 mln na onaldinho a chłop po 2 sezonach szlaja sie po imprezach i jest sprzedawany do innego klubu za połowę wartości!!! dorośniesz to zrozumiesz chłopaczku! Dlatego kibicuje Kolejorzowi, który z Lewego zrobił gwiazde, Stilic, wczoraj kupili Bośniackiego bramkara młodego z którego też może być gwiazda a nie żadnej Krystynie. Zobaczymy jak daleko zajdą w LM, może Sporting rozjadą ale potem natrafią na Barce itp i będzie kicha. Niech walczą o mistrzostwo. I zuważyłem że Bayern ostatnio żadnych transferów nie dokonuje, ciągle stara gwardia może mają taką znakomitą formę, że nie potrzebują nowych młodych talentów. Tylko za kilka lat zakończą karierę i ciekawe co zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 mają taką znakomitą formę, że nie potrzebują nowych młodych talentów. Tylko za kilka lat zakończą karierę i ciekawe co zrobią. Breno 19 letni młody obrońca wschodżaca gwiazda Brazyli - real chciał go ale żądali badania szpiku kości, bo nie wierzyli, że ma 19 lat - bezsens! Jose Sosa Argentyńczyk który ostro walczy o skład w reprezentacji Toni Kroos najmlodszy zawodowy piłkarz w Bundeslidze, wybrany najlepszym piłkarzem mistrzostw europy do lat 19! awans do druzyny narodowej U21! w wieku 19 lat gdzie może grać w U19! Mechmet Ekici 18 lat Rensing 24 lata christian lell 24 lata andreas ottl 23 lata Schweinsteiger 24 lata Podolski 23 lata Ribery 25 lat Lahm 25 lat Fakt ze Toni Klose v.Bommel czy Ze roberto nie są pierwszej świeżości nie znaczy, że Bayern nie ma młodych w składzie. Jeśli o czymś piszesz to za przeproszeniem miej o tym pojęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 może Sporting rozjadą ale potem natrafią na Barce itp i będzie kicha pożyjemy zobaczymy... Bayern z Pucharem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak się strzela bramki w Ostrowcu Oczywiście na meczyku byłem, bramka najładniejsza jaką widziałem na żywo Fart fartem ale liczy się gol, jak Messi walnie jakąś brame to jego się nie pytają czy to było zamierzone... W poniedziałek było niecałe 300 odwiedzin Wtorek 2000 odwiedzin Środa 300 000 Dziś blisko 500 000 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Mistrzem Polski 2009 jest WISŁA KRAKÓW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Mistrzem Polski 2009 jest WISŁA KRAKÓW!! Fajnie choć, wolałbym jednak Lecha ;p Przyzwyczaiłem sie juz do tego że Wisła ma mistrza, czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 I do tego co ja widze? Cracovia jest w pierwszej lidze ! haha a kolejorz tyle pokazał na co go było stać . Wracajcie lechici do wronek wracajcie . Tam wasze miejsce. MISTRZ MISTRZ NASZ TS!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Jak ŁKS zostanie zdegradowana do 1 ligi to tylko Górnik spada i Cracovia zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Z tego co wiem to ŁKS juz nie dostał licencji na grę w ekstraklasie wiec ich los jest juz przesądzony myśle, choć z naszym PZPN nic nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Tak się składa, że w piątek PZPN podjął uchwałę, dzięki której ŁKS może odwołać sie od decyzji komisji licencyjnej jeszcze raz. Pewnie dostana licencje bo w PZPN wszystko jest możliwe... Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będą chociaż derby bo Widzewek awansował do ekstraklasy i weźmie odwet za zeszłoroczne derby i ŁKS dostanie baty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Cracovii mi szkoda z tego jednego względu właśnie - ze względu na brak derbów . A tak to ... Szkoda bardzo Górnika . Taki klub , takie tradycje i takie zakończenie sezonu Mam nadzieje że szybko do ekstraklasy wróci . I mam też nadzieje że w przyszłym roku liga będzie nie mniej ciekawa niż w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Dokłądnie , nie jestem za Górnikiem ale bardzo szkoda Górnika taka drużyna z tradycjami zawsze sobie radziła jakoś w ekstraklasiue a teraz ? Polegli.. no cóż, trzeba czekać na szybki awans.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 robcio, Zebyś się nie zdziwil .Jak to by wyglądało jakby WIELKI ŁKS przegrał z jakimś tam widzewem? Nie możemy przynieść wstydu miastu , trzeba wygrać wszak ŁKS to łódzka drużyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi