Gość wobler129 Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 bogdan39 może pochwalisz się kto jest Twoim wybrańcem ?
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2083
MagnuM Napisano 23 Grudnia 2006 Napisano 23 Grudnia 2006 Tomik, dlaczego nie ogłaszasz rozstrzygnięcia konkrusu? Czyżbyś nas, brzydko mówiąć, olał?
andi64 Napisano 23 Grudnia 2006 Napisano 23 Grudnia 2006 Tomik, dlaczego nie ogłaszasz rozstrzygnięcia konkrusu? Czyżbyś nas, brzydko mówiąć, olał? młody cierpliwość jest cnotą, więc poczekaj jeszcze, a w przyszłości podziękujesz.
keri Napisano 23 Grudnia 2006 Napisano 23 Grudnia 2006 dlaczego nie ogłaszasz rozstrzygnięcia konkrusu? Spokojnie, roztrzygnięcie czeka "na akceptację"
MagnuM Napisano 23 Grudnia 2006 Napisano 23 Grudnia 2006 roztrzygnięcie czeka "na akceptację" OK, Ja akceptuje
Papinos Napisano 23 Grudnia 2006 Napisano 23 Grudnia 2006 MagnuM -koszulki napewno przed sylwestrem nie dotrą ,dlatego nie ma powodów do pośpiechu .Nasz admin ma też dużo spraw na głowie dlatego myślę że te koszulki odstawił sobie na póżniejszy plan szczególnie biorąc pod uwage Święta Bożego Narodzenia i sylwestra .
shogun_zag Napisano 24 Grudnia 2006 Napisano 24 Grudnia 2006 Czyżbyś nas, brzydko mówiąć, olał? Magnum, przywołuję Cię do porządku!!! Dobieraj odpowiedniejsze słowa i miej szacunek do innych. Robisz wszystko, by nie doczekać się ogłoszenia wyników. Chcesz tego? Napisz jeszcze jeden podobny post i masz to jak w banku
MagnuM Napisano 24 Grudnia 2006 Napisano 24 Grudnia 2006 Ok, dobra, przepraszam za moje zachowanie, mam nadzieję, że shogun_zag'u i inni mi wybaczycię, bo dzis przecie Wigilja, a dziś kłócić się nie można
tomik Napisano 24 Grudnia 2006 Napisano 24 Grudnia 2006 Konkurs został rozstrzygnięty, ale pomysłodawcą był "P" i jego poprosiłem o podanie wyników. Zapewne wkrótce to zrobi. Ps Nie będę ukrywał, że gdyby nie Wigilia to w najbliższym czasie odpoczywałbyś od forum, choć pewnie wkrótce się to i tak stanie.
P Napisano 24 Grudnia 2006 Autor Napisano 24 Grudnia 2006 Witam Przepraszam ze to sie wszystko opoznilo Szczegolne przeprosiny kieruje do nizej wymienionych bo to do nich maja dotrzec nagrody Zdobywca pierwszego miejsca „haczykowy” komplet koszulka i czapeczka oraz strona WWW w domenie haczyka. Magnum Zdobywca drugiego miejsca „haczykowy” komplet koszulka i czapeczka. Wobler129 Zdobywca trzeciego miejsca „haczykowy” komplet koszulka i czapeczka. Pomurnik Zdobywca czwartego miejsca „haczykowa” czapeczka. Kalgon Gratuluje wszystkim czterem Jeszcze raz przepraszam za opoznienia Prosilbym o podeslanie swoich danych na mojego priva wowczas przekaze w miare mozliwosci jak najszybciej wasze dane fundatorom nagrod tak aby mogli je do was wyslac Dziekuje rowniez pozostalym uczestnikom konkursu za to ze zechcieli chociaz sprobowac swoich sil Mam nadzieje ze za rok bedzie podobny konkurs znacznie bardziej popularny wsrod uczestnikow a organizator uniknie takich wpadek jak ja Pozdrawiam
tomik Napisano 24 Grudnia 2006 Napisano 24 Grudnia 2006 Dziękuję autorowi, użytkownikom biąrącym udział w konkursie i gratuluję zwycięzcom. Nagrody zostaną przesłane pocztą po nowym roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.