Skocz do zawartości
tokarex pontony

KONKURS KONKURS KONKURS

P

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bogdan39
Napisano

Ja juz mam upatrzonego goscia. :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano

bogdan39 może pochwalisz się kto jest Twoim wybrańcem ? :mrgreen:

• 3 weeks later...
Napisano
Tomik, dlaczego nie ogłaszasz rozstrzygnięcia konkrusu? Czyżbyś nas, brzydko mówiąć, olał?

młody cierpliwość jest cnotą, więc poczekaj jeszcze, a w przyszłości podziękujesz.

Napisano
dlaczego nie ogłaszasz rozstrzygnięcia konkrusu?
Spokojnie, roztrzygnięcie czeka "na akceptację" :lol::lol:
Napisano

MagnuM -koszulki napewno przed sylwestrem nie dotrą ,dlatego nie ma powodów do pośpiechu .Nasz admin ma też dużo spraw na głowie dlatego myślę że te koszulki odstawił sobie na póżniejszy plan szczególnie biorąc pod uwage Święta Bożego Narodzenia i sylwestra . :wink:

Napisano
Czyżbyś nas, brzydko mówiąć, olał? :???:

Magnum, przywołuję Cię do porządku!!! Dobieraj odpowiedniejsze słowa i miej szacunek do innych. Robisz wszystko, by nie doczekać się ogłoszenia wyników. Chcesz tego? Napisz jeszcze jeden podobny post i masz to jak w banku :twisted:

Napisano

Ok, dobra, przepraszam za moje zachowanie, mam nadzieję, że shogun_zag'u i inni mi wybaczycię, bo dzis przecie Wigilja, a dziś kłócić się nie można :lol:

Napisano

Konkurs został rozstrzygnięty, ale pomysłodawcą był "P" i jego poprosiłem o podanie wyników. Zapewne wkrótce to zrobi.

Ps

Nie będę ukrywał, że gdyby nie Wigilia to w najbliższym czasie odpoczywałbyś od forum, choć pewnie wkrótce się to i tak stanie.

Napisano

Witam

Przepraszam ze to sie wszystko opoznilo

Szczegolne przeprosiny kieruje do nizej wymienionych bo to do nich maja dotrzec nagrody

Zdobywca pierwszego miejsca „haczykowy” komplet koszulka i czapeczka oraz strona WWW w domenie haczyka. Magnum

Zdobywca drugiego miejsca „haczykowy” komplet koszulka i czapeczka. Wobler129

Zdobywca trzeciego miejsca „haczykowy” komplet koszulka i czapeczka. Pomurnik

Zdobywca czwartego miejsca „haczykowa” czapeczka. Kalgon

Gratuluje wszystkim czterem :)

Jeszcze raz przepraszam za opoznienia

Prosilbym o podeslanie swoich danych na mojego priva wowczas przekaze w miare mozliwosci jak najszybciej wasze dane fundatorom nagrod tak aby mogli je do was wyslac

Dziekuje rowniez pozostalym uczestnikom konkursu za to ze zechcieli chociaz sprobowac swoich sil

Mam nadzieje ze za rok bedzie podobny konkurs znacznie bardziej popularny wsrod uczestnikow a organizator uniknie takich wpadek jak ja

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuję autorowi, użytkownikom biąrącym udział w konkursie i gratuluję zwycięzcom.

Nagrody zostaną przesłane pocztą po nowym roku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.