Gość Rapa-man Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Witam,nie zauważyłem takiego wątku,a mamy już praktycznie za sobą sezon sumowy,tak więc chwalcie sie Metoda połowu:spinning 130cm-Odra 14 kg 150cm-Odra 21kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Nie pisz, że je też zjadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Kurde GRATULACJE Ten płot jakiś znajomy Brzeg ? Ps. Płyniesz tam łodzią ? Sumy na co złapane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Nie zjadłem,sumiki wypusciłem niech rosną Tak starorzecze Odry w okolicach Brzegu,przynęta to 15cm guma Dragona,z tego co pamiętam to chyba ,,PHANTOM" ,łowiłem z wody na niżówce(uwielbiam ten okres),łódką nie pływam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Rapa-man, a łowiłeś może na ujściu Nysy Kłodzkiej do Odry ? Dużo czytałem, że jest to świetne miejsce i planuję wybrać się tam na początek sezonu 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 A powiem Ci kolego ze nie mialem okazji,mam swoje sprawdzone miejscowki i nie szukalem nic nowego,ale z ciekawosci poczytam co tam sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 No ten pierwszy to chyba nie spiningwy Ma dziwnie małą głowę w stosunku do reszty ciała,ale zdobycz zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Dlaczego niespiningowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Rapa-man, pewnie dlatego że w tle widać stanowisko z gruntówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Nie no kupel na leszczach siedzial,z federem troche ciezko na suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Nie zjadłem,sumiki wypusciłem niech rosną Tak starorzecze Odry w okolicach Brzegu,przynęta to 15cm guma Dragona,z tego co pamiętam to chyba ,,PHANTOM" ,łowiłem z wody na niżówce(uwielbiam ten okres),łódką nie pływam:) Sumki pierwsza klasa. Nie chciałbym się czepiać, ale chyba coś tu się nie zgadza. Piszesz, że złowiłeś je w starorzeczu odry, choć zdjęcia zamieszczasz z nad samej odry przy zaporze w wałach śl. No i piszesz, że je wypuściłeś. Z tego co wiem, przynajmniej po tej stronie odry z której robiłeś zdjęcia nie ma w pobliżu starorzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 sorry wielki,chodziło mi oczywiście o stare koryto Odry,a nie starorzeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi