fix-bud Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Gdzie i kiedy tam łapać? Jakie koszta? Jakie ryby? Gdzie pozwolenie kupić? Wszystko mnie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 17 Listopada 2012 Autor Share Napisano 17 Listopada 2012 Ponawiam temat,warto,gdzie i za ile,jak? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekkep Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 kupuje się zezwolenie za 30 EURO na rok w wędkarskim w Locknitz warto okonie i szczupaki są tam duże - u niemca wymiar na okonia 20 cm w razie pytania pisz na priv do mnie czy coś ja wędkuję czasem koło Torgellow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpruszek Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Jeśli mam wykupione w Spółdzielni Regalica pozwolenie i łowie na Odrze z łódki w miejscowości np Gartz to jest mi potrzebne jeszcze pozwolenie niemieckie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robuś Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Witam od jakiegoś czasu spininguje Wolgast w okolicy mostu Penebridge ale Sandacza jeszcze nie uraczylem czy ktoś zna dobre miejscówki w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi