Skocz do zawartości
Dragon

czemu tak sie dzieje?

jarzyna

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

witam

jeżeli nie opada spławik do stopera to

-zagruba żyłka do oczka spławika lub zakładasz jeszcze na oczku na korpusie spławika

- węzeł lub inne mechaniczne uszkodzenie żyłki

-źle montowany zestaw

sprawdzić zestaw w butelce lub stawku

powodzenia

Napisano
jeżeli nie opada spławik do stopera to

Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu, więc musi mieć dociążenie w korpusie.

Napisano

Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu

:twisted:

Myśle że taka opcja jaka podał tomek1 jest najbardziej prawdopodobna. ;)

Napisano

oczywiście, że tak ja sam tak łowie, spławik dociążam sam w sobie, a na żyłke daje jedną przelotową oliwke która kotwiczy zestaw, i tyle, i spławik zawsze będzie stał, nawet przy bardzo znacznym przegruntowaniu, dlatego trzeba powiększać grunt do czasu aż przestanie się topić, i nie więcej

Napisano
Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu, więc musi mieć dociążenie w korpusie.
:lol::lol::lol:

Panowie o czym wy tu rozmawiacie?? niektóre wasze stwierdzenia są conajmniej dwuznaczne :wink:

Napisano
:lol::lol::lol:

Panowie o czym wy tu rozmawiacie?? niektóre wasze stwierdzenia są conajmniej dwuznaczne :wink:

Głodnemu zawsze chleb na myśli hah

Napisano

No właśnie :wink: a czy ja napisałem co miałem na myśli :twisted::twisted::mrgreen:

to możemy poświntuszyć

i co ja się będę powtarzał :mrgreen::mrgreen::twisted:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.