jarzyna Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Mam pytanie. Mam spławik 2,5g przelotowy a gdy ustawie gtunt 2m to spławik nadal stoij na głembokość 20cm?
tomek1 Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Bo pewnie jest dociążany. Ma ołów w dolnej części korpusu
jarzyna Napisano 10 Września 2006 Autor Napisano 10 Września 2006 właśnie nie ani nie dałem ciężarka nad ani nie jest dociąrzony
leszczcyc Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 witam jeżeli nie opada spławik do stopera to -zagruba żyłka do oczka spławika lub zakładasz jeszcze na oczku na korpusie spławika - węzeł lub inne mechaniczne uszkodzenie żyłki -źle montowany zestaw sprawdzić zestaw w butelce lub stawku powodzenia
tomek1 Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 jeżeli nie opada spławik do stopera to Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu, więc musi mieć dociążenie w korpusie.
Pi Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu Myśle że taka opcja jaka podał tomek1 jest najbardziej prawdopodobna.
Kalgon Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 oczywiście, że tak ja sam tak łowie, spławik dociążam sam w sobie, a na żyłke daje jedną przelotową oliwke która kotwiczy zestaw, i tyle, i spławik zawsze będzie stał, nawet przy bardzo znacznym przegruntowaniu, dlatego trzeba powiększać grunt do czasu aż przestanie się topić, i nie więcej
artech Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu, więc musi mieć dociążenie w korpusie. Panowie o czym wy tu rozmawiacie?? niektóre wasze stwierdzenia są conajmniej dwuznaczne
camel77 Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Jemu stoi nawet przy znacznym przegruntowaniu, więc musi mieć dociążenie w korpusie. Panowie o czym wy tu rozmawiacie?? niektóre wasze stwierdzenia są conajmniej dwuznaczne Głodnemu zawsze chleb na myśli hah
tomek1 Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Głodnemu zawsze chleb na myśli hah Dobrze, że Trini dalej hebluje gips na ścianach to możemy poświntuszyć
artech Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Głodnemu zawsze chleb na myśli hah No właśnie a czy ja napisałem co miałem na myśli to możemy poświntuszyć Głodnemu zawsze chleb na myśli hah i co ja się będę powtarzał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.