kamil1924 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Tak jak w temacie , szukam kija 270 m (z brzegu) na szczupaka / sandacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Polecam: Konger IRI Stalker 15-40 albo lżejszy Konger IRI Skipper 10-30 Skipper może sie nie nadać na sandały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 cortez spin expert 10-30 ... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Shimano Catana 10-30 albo 15-40 w zależności jakia przynenty stosujesz, dużo solidniejsze od konger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Shimano Catana 10-30 albo 15-40 w zależności jakia przynenty stosujesz, dużo solidniejsze od konger. Potwierdzam, świetna wędka 10-30 ja łowiłem na nia szczupaki i pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Ja zakupiłem ostatnio Dragon Millenium pike cw 10-35 g, mój jest długości 2,9 m, ale 2,7 też są. Kijek rewelacyjny, jestem bardzo zadowolony, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Shimano Catana 10-30 albo 15-40 w zależności jakia przynenty stosujesz, dużo solidniejsze od konger. Potwierdzam, świetna wędka 10-30 ja łowiłem na nia szczupaki i pstragi Ja również potwierdzam Świetny kij na szczupaki ja posiadam Catane z poprzedniej serii czyli BX i sprawdza się świetnie jest to jedna z moich ulubionych wędek jest bardzo estetycznie wykonana, ma świetną paraboliczną akcje i dobre przelotki których jak do tej pory plecionka nie ugryzła Problem polega na tym że jeżeli chcesz do sprawy podejść profesjonalnie i wyjąć jak najwięcej ryb które zainteresują się twoją przynętą to na szczupaki kup parabolika a na sandacze szybki kij o akcji szczytowej tłumaczyć dlaczego tak jest najlepiej chyba nie muszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi