ruhh Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 w którym miejscu ? wywózka czy z brzegu ? czy może z łódki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 16 Września 2011 Autor Share Napisano 16 Września 2011 z brzegu z wyrzutu nie wywózka, od strony Tuliszowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 od tamy czy może tam dalej od domków ? dzieki za info ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Dzisiaj wypad ze spiningiem z łódeczki: jeden sandaczyk ok 50 cm, i dwa puste zacięcia. Szału nie ma, ale tragedii też nie Łowiłem w okolicach wyspy. Na perłowego rippera 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 wróciłem z nocki na Przeczycach, złapałem jednego sandacza 52 cm około godziny 4 w nocy, rano około 7 na zestaw sandaczowy z przyponem z plecionki płotkę zebrał szczupak odjazd zrobił na 30 m myśleliśmy że to sandacz, zacięcie i hol, przy brzegu około 3 m wybił się nad wodę obrócił i przegryzł przypon ale nie ma co żałować bo nie był duży, może nawet nie miał wymiaru .... koledzy z którymi byłem bez brania rano podjechaliśmy na obozowisko za szlaban (pole namiotowe) to gdzie nie gdzie też mieli sandacza lub puste odjazdy .... ale zeszłej nocy gość tam złapał sandacza około 8 kg szału nie ma ale na tylu wędkarzy zawsze coś ktoś złapie, dla mnie to był pierwszy wyjazd w tym roku na sandacza i udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 A jak z inną rybką z gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 słabiutko, za całą sobotę mieli po kilka (kilka= + - 3) marnych leszczyków ... teraz pozostaje tylko drapieżnik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Witam posiedzenie z dwoma kumplami z Soboty na Niedziele 8 brań wszystko małe od 30cm do 48cm oczywiście wywózka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 jade na nocke, dam znac jutro pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 od godziny 18 do dzisaj 8 rano na 4 kije mieliśmy jeden odjazd (wywózka). Rybka weszła w zaczep i nie udało się jej wyciągnać. Rano wstajemy a wśród ludzi pustki, o 7 rano miejscowy wyciąga sandaczyka takiego powyzej 60 cm pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill26 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Możecie powiedzieć co rzucacie w przeczycach na sandacza ? ukleja czy płotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 Jeśli chodzi o mnie to tylko płotki, na jeden hak mniejsza na drugi większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill26 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Dzięki, kupiłem dzisiaj jakieś rybki marynowane w sklepie wędkarskiem, może na to coś się przyczepi. Jadę dzisiaj na noc na łódkę, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 witam,wiecie może panowie panowie kiedy będą wpuszczać karpia na Przeczyce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Kolejny fan ryb hodowlanych... Przecież taka świeżo wpuszczona ryba nie ma smaku, bo nie sądzę żeby kolega zwracał rybkom wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Bill daj znać co tam się w nocy trafi ) ja też chciałem dzisiaj na noc uderzyć ale w porę mnie olśniło że jutro rozpoczynamy pierwszy zjazd w szkole ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 ja kolego jak wcześniej pisałem ryb nie jadam,no kil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill26 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 No więc tak, przez noc na łodzi, jeden wyciągnięty 44 cm, a drugi wygiął kij na maksa i po chwili cholu poszedł w zaczep , wiem że te nie wyciągnięte sztuki są zawsze największe, ale naprawdę musiał być spory !!! Co ciekawe, obie sztuki wzięły na spławik , kilka centymetrów nad dnem, z gruntu ani pykniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 25 Września 2011 Autor Share Napisano 25 Września 2011 my byliśmy w trzech z soboty na niedziele, na 6 wędek podszedł jeden 52 cm ... po za tym cisza, ani z prawej ani z lewej nie połapali .... w poprzednia nockę podobno kilka stanowisk od nas złapali 2 sandacze ale też takie około 55 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 od tuliszewa wszystko ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 dzisiaj nocka na Przeczycach jutro dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 czy może ktoś potwierdzić czy faktycznie Przeczyce są zarybione i zbiornik jest zamknięty do niedzieli włącznie ?? ... bo wybieramy się w sobotę na sandała na Przeczyce i nie wiem czy nie zmienić planów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Zbiornik jest otwarty, nie można tylko łowić szczupaka, bo tyle co go wpuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 kingu, a nie orjetnujesz sie ile wpuścili ? i do ilu bedzie mozna lowic tego szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi78 Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 kingu, a nie orjetnujesz sie ile wpuścili ? i do ilu bedzie mozna lowic tego szczupaka 2 tony .Łowić można do pełnego bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi