Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 954
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wstałem przed 4 , zjadłem sniadanie , ubrałem się , pozbierałem sprzęt i idę do garażu pakować. Ale pada, wieje więc wróciłem do łóżka :oops: Pojechałem teraz już z żoną około 11 . Posiedzielismy do prawie 16, utopiłem kilka pinek , białych i czerwonych i bez brania wróciłem do domu .

Napisano
Wstałem przed 4 ,Ale pada, wieje więc wróciłem do łóżka :oops: Pojechałem teraz już z żoną około 11 . .

7 godzin w łóżku z zoną .... zazdroszczę Ci kondycji :razz:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam .Dzieje się coś na Przeczycach chodzi mi o biała rybę.

Byłem wczoraj na "przeglądzie".

Siedzi gość pod namiotem już 4 dni i na razie ma kilka leszczyków na koncie w tym 1 dużego :razz: czyli tak koło 30 cm.................

• 2 weeks later...
Napisano

Cholera jasna

Wzięło mnie grypsko a tu w sobotę egzamin (karate) a w niedzielę chcę pojechać i porzucać kogutem :cry:

Mam nadzieję że w ramach rekompensaty sandaczyki powspółpracują choć trochę :oops:

Napisano
Cholera jasna

Wzięło mnie grypsko a tu w sobotę egzamin (karate) a w niedzielę chcę pojechać i porzucać kogutem :cry:

Mam nadzieję że w ramach rekompensaty sandaczyki powspółpracują choć trochę :oops:

kolego nie spamuj .... to że cię chwyciło grypsko opisz na forum zdrowotnym a że masz egzamin z karate na forum sportowym w tej kategorii ....

... dostaje na skrzynkę powiadomienie o odpowiedzi w tym wątku a tu czytam o chorobach i innych nie interesujących nas sprawach ....

Napisano

Witam,

Panowie gdzie najlepiej wypłynąć za szczupakiem na Przeczycach ???

Kiedyś miałem z wiosny dobre efekty w tej małej zatoczce niedaleko bytomskiej stanicy (ale to było bardzo dawno temu).

Sandacze zwykle łowię koło wysokiego napięcia - z całkiem niezłymi wynikami, ale szczupaka nigdy tam nie złowiłem (wymiarowego).

Napisano

szczupaka na przeczycach trudno będzie ci złowić zarybiają na jesień od strony bytomskiej rybaczówki a mamy już czerwiec jeżeli jeszcze gdzieś jest to szukaj okolice wyspy i rozlewiska a najlepiej gdybyś miał echosondę powodzenia

Napisano

Panowie wybieram się na noc z synem :mrgreen: pogoda taka sobie to łódka odpada , jak wygląda obstawienie brzegów na dzień dzisiejszy - spory tłok czy wcisnę gdzieś jeszcze wędki :?:

Interesuje mnie rejon od małej tamy w stronę rybaczówki , pole namiotowe koło wyspy , i może kamienie .

Chodzi o to żeby samochód był w miarę blisko , żeby młody miał gdzie kimać jak się pogoda załamie. :mrgreen:

Napisano

jesli chcesz jechac w tygodniu to z miejscem nie bedzie problemu, jesli na weekend, to w piatek do godziny max 12 jeszcze znajdziesz jakies fajne miejsce, pozniej do niedzieli popoludnia wszystko obsadzone, jesli chodzi o efekty to raczej marnie, siedzialem od piatku rano do soboty popoludnia, bez efektow we 4 osoby, niedaleko nas w piatek pod wieczor padl jedem sandacz 60cm, ja zlapalem dwa leszcze takie 40+ i kilka mniejszych, koledzy na zero, generalnie juz kilka nocek przesiedzialem i lipa jest, ryba bierze jak narazie tylko z wieczora, i troche nad ranem

nie zapomnij zdac relacji i polamania.... :)

pzdr

Napisano

Wczoraj od 16 do 21 na wodzie , spining i 0 pobić

Dzisiaj od 4 do 10 na wodzie, spining i 0 pobic.

Tak miało wczoraj i dzisiaj 99,999% wszystkich wędkarzy na zbiorniku :cry: