szczupak79 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 oj tam oj tam jaki ziąb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 jaka tajemnica od sosnowieckiej rybaczówki byłem jutro też tam jadę. z rana samego po co tam jechać jak blisko nas ryba bierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Panowie dzieje się coś na Przeczycach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Nikt z kolegow nie wie jak z karpiem na Przeczycach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Chodzą słuchy, że biorą pojedyncze karpiątka z zeszłorocznego zarybienia, polecam sprawdzić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziękuje pięknie zatem jade kolo 16 jak wróce zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Kilka godz łowienia zero bran nic kompletnie na chyba 17 wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys123 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 witam łowił ktoś już od strony Tuliszowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 jechałem tam wczoraj to mieli coś w siatkach widziałem.jadę dzisiaj na wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Wstałem przed 4 , zjadłem sniadanie , ubrałem się , pozbierałem sprzęt i idę do garażu pakować. Ale pada, wieje więc wróciłem do łóżka Pojechałem teraz już z żoną około 11 . Posiedzielismy do prawie 16, utopiłem kilka pinek , białych i czerwonych i bez brania wróciłem do domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Wstałem przed 4 ,Ale pada, wieje więc wróciłem do łóżka Pojechałem teraz już z żoną około 11 . . 7 godzin w łóżku z zoną .... zazdroszczę Ci kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi1948 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 jak tam bierze ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi1948 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Czy znajdzie sie tam teraz gdzieś miejsce na majówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arni Napisano 17 Maja 2012 Share Napisano 17 Maja 2012 Witam .Dzieje się coś na Przeczycach chodzi mi o biała rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Witam .Dzieje się coś na Przeczycach chodzi mi o biała rybę. Byłem wczoraj na "przeglądzie". Siedzi gość pod namiotem już 4 dni i na razie ma kilka leszczyków na koncie w tym 1 dużego czyli tak koło 30 cm................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 siedziałem obok "gościa z namiotem" od wtorku godz 15 do środy rana, brań kompletnie brak! nic się nie działo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 bywa ktos na przeczycach? jakies ruchy w interesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Cholera jasna Wzięło mnie grypsko a tu w sobotę egzamin (karate) a w niedzielę chcę pojechać i porzucać kogutem Mam nadzieję że w ramach rekompensaty sandaczyki powspółpracują choć trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Cholera jasna Wzięło mnie grypsko a tu w sobotę egzamin (karate) a w niedzielę chcę pojechać i porzucać kogutem Mam nadzieję że w ramach rekompensaty sandaczyki powspółpracują choć trochę kolego nie spamuj .... to że cię chwyciło grypsko opisz na forum zdrowotnym a że masz egzamin z karate na forum sportowym w tej kategorii .... ... dostaje na skrzynkę powiadomienie o odpowiedzi w tym wątku a tu czytam o chorobach i innych nie interesujących nas sprawach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Witam, Panowie gdzie najlepiej wypłynąć za szczupakiem na Przeczycach ??? Kiedyś miałem z wiosny dobre efekty w tej małej zatoczce niedaleko bytomskiej stanicy (ale to było bardzo dawno temu). Sandacze zwykle łowię koło wysokiego napięcia - z całkiem niezłymi wynikami, ale szczupaka nigdy tam nie złowiłem (wymiarowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ch4 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 szczupaka na przeczycach trudno będzie ci złowić zarybiają na jesień od strony bytomskiej rybaczówki a mamy już czerwiec jeżeli jeszcze gdzieś jest to szukaj okolice wyspy i rozlewiska a najlepiej gdybyś miał echosondę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Panowie wybieram się na noc z synem pogoda taka sobie to łódka odpada , jak wygląda obstawienie brzegów na dzień dzisiejszy - spory tłok czy wcisnę gdzieś jeszcze wędki Interesuje mnie rejon od małej tamy w stronę rybaczówki , pole namiotowe koło wyspy , i może kamienie . Chodzi o to żeby samochód był w miarę blisko , żeby młody miał gdzie kimać jak się pogoda załamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 jesli chcesz jechac w tygodniu to z miejscem nie bedzie problemu, jesli na weekend, to w piatek do godziny max 12 jeszcze znajdziesz jakies fajne miejsce, pozniej do niedzieli popoludnia wszystko obsadzone, jesli chodzi o efekty to raczej marnie, siedzialem od piatku rano do soboty popoludnia, bez efektow we 4 osoby, niedaleko nas w piatek pod wieczor padl jedem sandacz 60cm, ja zlapalem dwa leszcze takie 40+ i kilka mniejszych, koledzy na zero, generalnie juz kilka nocek przesiedzialem i lipa jest, ryba bierze jak narazie tylko z wieczora, i troche nad ranem nie zapomnij zdac relacji i polamania.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Wczoraj od 16 do 21 na wodzie , spining i 0 pobić Dzisiaj od 4 do 10 na wodzie, spining i 0 pobic. Tak miało wczoraj i dzisiaj 99,999% wszystkich wędkarzy na zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 ruszyło się coś na przeczycach? bywa ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi