DAWIDDD Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 hey I jak był ktoś ? Jest zamkniete czy nie bo nie wiem czy jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Byłem wczoraj do 23 i na brzegu koło Bytomskiej rybaczówki było CIEMNO - więc brzeg zamknięty do wysokiego napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 wiec pewnie tam napuszczali. jutro może skoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 nic nie jest zamknięte,były kartki?ryba nie bierze i pewnie zimno itd,w ogóle nie zamykali stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Były kartki - dzisiaj sprawdzałem Siedziałem do 21 - jeden odjazd i jeden żywiec obgryziony chyba przez raka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 No to klęska, woda przeżyźniona i zasyfiona o oni jeszcze karpie wpuszczają, za rok tam już nawet chorych leszczyków nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Dzisiaj byłem na bocianim gnieździe , łohhhh masakra wody przybyło utopiłem buty i musiałem uciekac do domu co palców nie czułem hehhe. Jutro na kokotek pojadę a w czwartek może przyczyce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 wpuszczają to co wiekszość wedkarzy chce, czyli w miare atrakcyjną dość łatwą bo z zarybienia i przede wszystkim SMACZNĄ rybę. I tak wiekszość tych karpii zostanie wyłapana przez dzikusów którzy tylko czekają na to zarybienie jak na sygnał "start" zeby ruszyć "po ryby" wiec bym sie wpływem zarybienia na stan zbiornika nie przejmował zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Gdybym takie zobaczył ze po zarybieniu gania po brzegu , lub co kolwiek .... w pierwszej kolejności sam bym takiego napie.... pałą czy czym kolwiek a potem bym dzwonił )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Z informacji dodatkowych : Wpuszczali jeszcze sandaczyki 20-25cm /ok 300 kg / Małego lina To są wieści od stanicowego z rybaczówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sk_1982 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 4 wędki,3 na trupka,1 na pinki,na trupka 1 delikatne branie rano bez efektów,na pinki echo,w desperacji na białe,czerwone-też echo,ryba nie żerowała,obok też dwie osoby nocka,raczej też echo,z rana na żywca 2 wędki spławik,też bez brań,ale w końcu muszą zacząć dziubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roked Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Dzisiaj od rana do wieczora dwa brania... szczupły 51 i garbus 30cm, tak ogólnie to lipa, goście obok z nocy na sandacza bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 1 branie na trupka 24h zasiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roked Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 z łodzi koło wyspy 3h spina i nic, miernota dzis ogólna, z tego co było słychać pojedyńcze brania i puste siaty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 No jak jedziesz na 3 godziny Na łodzi od 6:30 do 16:30 /byłem z synem ma 11 lat/ Jeden szczupak 60 , jeden miarowy spięty koło łodzi i jeszcze mały pistolet. W tym samym czasie spływały jeszcze 4 łodzie wszyscy mieli sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezorator Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Wczoraj w sobotę łowiąc z łodzi miałem parę "pstryknięć", ale złowiłem tylko jednego miarowego sandacza - 58 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roked Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 dzisiaj z brzegu na żywca dwa szczupłe 57 i 59cm, obok dwa niewymiary i 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Jak efekty dzieje sie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 siedzialem nocke z piatku na sobote przy tamie od Tuliszowa, brzeg caly obstawiony ale nikt nie mial bran..... lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 czy zalew juz zamarzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 czy zalew juz zamarzł? Przy takiej temperaturze to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 wiadomo czy okolice tamty sa zamarzniete?? byl ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Zamarznięte jest wczoraj byłem na hodowlanych więc zaglądnąłem na zbiornik siedzieli na lodzie kolo baru od str Tuliszowa,lód ma ok 10cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 wielkie dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Może ktoś wie jaka jest obecnie grubość lodu na Zalewie Przeczyckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi