Mad_Max Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Wczoraj na przeczycach 3 jazie się trafiły trochę wędkarzy było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy_16 Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Witam. Jaki stan wody na Przeczycach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 No właśnie sam jestem ciekawe, po week opłacam kartę i myślę już się skoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Byłem w sobotę przejazdem zobaczyć co słychać. Wędkarzy sporo i od strony Tuliszowa i od strony DK78. Z tego co widziałem to brały płoteczki takie po 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad_Max Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Byłem w niedzielę wędkarzy sporo co do brań płoć,wzdręga takie 20-30 cm i trafił się leszczyk 35 mimo zmiennych warunków pogodowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Witam,łowi ktoś przy małych wyspach obok wysokiego napięcia?warto teraz tam łowić,czy lepiej w okolicach dopływu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Byłem dzisiaj sprawdzić czy coś się dzieje. Niestety nic. Osób pełno, ale ryby zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 A w którym miejscu byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Na końcu zbiornika. Przy trasie na Częstochowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad_Max Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Też byłem tylko skubania , sąsiad obok mnie miał szczęście jedna płoć mu się trafiła , a znajomi co byli od piątku na 5 osób trafili 4 leszcze więc grubo hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Jeden facet jeszcze złapał karpia, ale wcześniej pare dni nęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 A ile kłusoli nocnych łowi tam sieciami i nikt nie próbuje o tym nie wiedzieć. Gdzie są nocne patrole np. nie zapowiedziane? Bez namiarów jeden drugiemu.... Nawet według mnie strażnicy są tam skorumpowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Powiem szczerze ze tak piekny zbiornik a tak zaniedbany ......... przykre. Wedkuje regularnie tam od okolo 4 lat... NIGDY nie miałem tam kontroli NIGDY! a bywam mysle często..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 przeczyce 2014.05.02 , 30 sztuk leszcza brały jak szalone , jeden leszcz w granicach 50 cm , 2 jazie około 35 cm , 2 płotki 25 cm , i węgorz 45 cm , nocka całkiem udana , troszkę zimno ale kto nie zmarznie ten nie ma ... radze spróbować bo na zbiorniku w końcu zaczeło coś brac , obok kolega karp 47cm , 2,5kg , i amur 40 , zapraszam na przeczyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Warior, w którym miejscy siedziałeś. Też byłem 02.05 z rana i lipa. Dopiero jak pozmniejszałem haczyki na 16 i założyłem pinkę to zaczęły brać leszcze takie po 25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 byłem od tzw. ''kapliczki '' czy tez pod topolami , dokładnie brania skończyły się o godzinie 6 rano , potem nic nie brało do 9 i pojechałem w dom , haczyk u mnie był 10 , 12 , brały takie ponad 30 , jeden prawie 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 a w tej zatoce plytkiej od trasy szybkiego ruchu na czestochowa , siedzi tam ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 no ja tam siedze , dokładnie przy samej trasie po lewej stronie jak na Czestochowe lecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Witam Jaka sytuacja na zbiorniczku ? Jakiś drapieżnik się pojawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Tak, w postaci strażnika PSR - przecież jest zakaz połowów drapieżnika do 1. czerwca ( nie dotyczy okonia .....) . Zakaz dotyczy i spiningu i innych metod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 dokładnie na tym zbiorniku zakaz połowu drapieżnika do końca maja , pojawiały się juz sandacze na białego robaka ale sam widziałem wędkarzy którzy wypuszczali je , więc fajne zachowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1973 Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Panowie jak wygląda sytuacja z białą rybą od strony tuliszowa? Mam tam jakies zawody w najbliższym czasie więc za wszelkie info będe kolegom wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Daleko od brzegu płoć,na bata okonki po 10cm plaga!!!! nie szło złowić punktowanej rybki,ale z dnia na dzień może się zmienić.leszcz jaź nie brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Panowie, wczoraj byłem na rybkach w Porębie. Z rybami lipa, ale znalazłem bardzo dziwną rybę na brzegu. Czy ktoś wie co to może być ??? Linki do zdjęć poniżej: http://zapodaj.net/a09a84c66d892.jpg.html http://zapodaj.net/54f6231776403.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 A po co to piszesz w każdym temacie ?? Jest osobny dział do takich pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi