laki Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 ŻEBROWIEŃ MRUKLIWY inaczej SUM SKRZECZĄCY -pewnie ktoś wpuścił z akwarium i zdechł http://www.akwa-hobby.pl/index.php/kirysowate/618-sum-skrzeczacy-zebrowien-mrukliwy-amblydoras-hancockii pewnie nie maił więcej jak z 15cm pozdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Witam jak z drapieżnikiem na Przeczycach? brał sandacz i szczupak lub bierze? pozdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 byłem na nocce z znajomymi wędkarzami z środy na czwartek , dwie wędki na sandacza , zero brania , poza tym bardzo słabo inne brania , przez całą noc 10 płotek 10-30 cm i 5 leszczy 30-40 cm . Wcześniej z soboty na niedziele brały karpie ale bez wymiaru , wszystkie dalej pływają . Drapieżnika na razie na zbiorniku nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 też byliśmy od srody do piątku na sandacza i nic ;/ 2 ładne odjazdy ale puste niestety .... biała rybka również cisza. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 22 Czerwca 2014 Share Napisano 22 Czerwca 2014 Byłem tam parę razy od początku sezonu, sandacz z rzadka trafi się koło 40 cm, jakiś drobny szczupak i okoń. Ogólnie strasznie słabo, nawet nic nie atakuje stad drobnicy chodzącej pod wierzchem. Szkoda czasu na wody PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byszer Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Tydzień temu sandacz pociągnął druta,i nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 19 Lipca 2014 Share Napisano 19 Lipca 2014 witam , poleci ktoś jakieś fajne miejsce by posiedziec ? za drapieżnikiem bądź karpikiem )) C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Witam,czy przez pole od S1 da się jeszcze dojechać nad wodę? Czy już roz...li wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Pytasz od S1 czy o 1 ( stara gierkowke) co leci na czestochowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Pytasz od S1 czy o 1 ( stara gierkowke) co leci na czestochowe? Tak, o starą 1 ,myslałem co innego ,a co innego napisałem.. Ps. łowiłeś gdziekolwiek na Przeczycach ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Pytasz od S1 czy o 1 ( stara gierkowke) co leci na czestochowe? Tak, o starą 1 ,myslałem co innego ,a co innego napisałem.. Ps. łowiłeś gdziekolwiek na Przeczycach ostatnio ? da sie dojechać bez problemu od S1 , co prawda mają tam kiedyś zamknąć dojazd do jeziora w miejscu budowanego Hotelu ale pewnie to jeszcze potrwa , a i można śmiało dojechać od tzw. kapliczki , tylko trzeba przejechać sie nieco dalej i zawrócić w kierunku katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Pytasz od S1 czy o 1 ( stara gierkowke) co leci na czestochowe? Tak, o starą 1 ,myslałem co innego ,a co innego napisałem.. Ps. łowiłeś gdziekolwiek na Przeczycach ostatnio ? da sie dojechać bez problemu od S1 , co prawda mają tam kiedyś zamknąć dojazd do jeziora w miejscu budowanego Hotelu ale pewnie to jeszcze potrwa , a i można śmiało dojechać od tzw. kapliczki , tylko trzeba przejechać sie nieco dalej i zawrócić w kierunku katowic Tak,na hotelu się nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo30 Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Cześć, za kilka dni kolega zabiera mnie na towarzyskie zawody z łodzi, ostatni raz byłem na Przeczycach jakieś 25 lat temu na Sandacza a teraz mamy łowić na spławik, może ktoś doradzi gdzie najlepiej zakotwiczyć łódź jakiej ryby szukać na co najlepiej połowić ( jaka zanęta to znaczy jaki atraktor,wyczytałem ze piernik ale może ktoś ma inne sprawdzone ) Będę łowił na bata lub odległościówkę, za wszelkie informacje dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Ja jak mam zawody to płynę zawsze pod wyspę na koryto,zawszę się coś złowi;),podchodzi leszcz fajny,płoć,jazik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo30 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Rozumie że masz na myśli stare koryto rzeki ? A jaka tam jest głębokość ? Przynęta pinka, biały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Tak koryto rzeki ,głębokość jakieś 4m,teraz przynęta to pinka,biały i ochotka,dobrze zanęcisz to i rybkę złowisz;) pozdrawiam Może i sam pojadę w weekend ale to się okaże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo30 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Ok, dzięki ale czy nie lepiej gdzieś poszukać na wypłyceniach 1,5-2m ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Jak wolisz twój wybór,ja miałem zawody z łodzi w lipcu chyba i ryba brała na 4m ci co siedzieli bliżej brzegu mieli wyniki słabe teraz inna pora już jest zawsze możesz popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo30 Napisano 22 Września 2014 Share Napisano 22 Września 2014 Niestety wyniki kiepskie , ale uczymy się na błędach źle wybrane miejsce ( same okonie ) a dodatkowo dno bardzo muliste, raczej trzeba szukać pod wyspą lub po lewej stronie przy wysokim napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Witam był ktoś na dniach za drapieżnikiem? Bierze już szczupły i sandał?pozdra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Licho lecz karpiem zarybili mięsiarze siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 W którym miejscu siedzą za karpiami? Kumpel był i śladu karpia nie widać większość za sandaczem ustawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Od strony Bytomskiej Stanicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 13 Października 2014 Share Napisano 13 Października 2014 Od strony Bytomskiej Stanicy. podobno do 15stego zakaz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 czy dla miesiarza to ważne ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi