laki Napisano 15 Października 2014 Share Napisano 15 Października 2014 O kim mówisz? mam nadzieję że nie o mnie?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 16 Października 2014 Share Napisano 16 Października 2014 nie , nie ty.... o innych ogolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Witam ,jak na Przeczycach ruszył coś już drapieżnik? Sandacz ,szczupak? pozdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Jak sytuacja na Przeczycach, łowił ktoś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
long20 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 witam chciałbym jechac polowic z łodki ? jest tam gdzies wypozyczalnia z ktorej rybaczowki mozna jak co wypozyczyc ? kaj łowic ...... dajcie no jaki namiar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 witam chciałbym jechac polowic z łodki ? jest tam gdzies wypozyczalnia z ktorej rybaczowki mozna jak co wypozyczyc ? kaj łowic ...... dajcie no jaki namiar.... http://www.pzw.org.pl/sosnowiec_miasto/cms/2659/regulamin_korzystania_z_rybaczowki Miejscówek już poszukasz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
long20 Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 kaj ty mnie zagranice do sosnowca wysyłasz potrzebuja info o przeczycach pod siewierzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Dla ścisłości - z Twojej perspektywy Siewierz też jest za granicą. Podałem Ci link na sosnowiecka rybaczowke która znajduje się nad samym zb. Przeczyce i w ktorej mozesz wypozyczyc lodz. Nad zbiornikiem jest tez bytomska rybaczowka-wypozyczalnia lodzi,skorzystaj jeśli problemem jest dla Ciebie pływanie na sosnowieckich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy_16 Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 Witam. Jak tam woda na przeczycach ?? zielona ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 1 Sierpnia 2015 Share Napisano 1 Sierpnia 2015 Zielona i nieprzyjemnie pachnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Byłem dzisiaj pierwszy raz w Przeczycach i niestety duże rozczarowanie. Bardzo mało wody w zbiorniku, a przy brzegu sporo roślin więc łowienie z brzegu mocno utrudnione. Ja pojechałem na spinning, lecz zrobiło się burzowo i zaledwie parę razy rzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 witam,doszły mnie słuchy że sandacz sie ruszył na zbiorniku,może ktoś to potwierdzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 witam,doszły mnie słuchy że sandacz sie ruszył na zbiorniku,może ktoś to potwierdzić?? Rybę wpuścili to i więcej wędkarzy, więc komuś na pewno uda się złowić sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 od której strony siedzą?mówisz o karpiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 14 Października 2015 Share Napisano 14 Października 2015 Wyczuwam lekkie, mięsne podniecenie... Trzeba się śpieszyć bo wszystko zjedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 17 Października 2015 Share Napisano 17 Października 2015 [...] pózniej powiedzą ze ryb nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warrior1982 Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 bylem wczoraj od strony Tuliszowa , na lodizach duzo siedzi , znowu z brzegu wiekszosc na sandala , w nocy gosc wyciagnal 65 cm Karp od czasu do czasu komus wezmie , a tak same płotki ale dość ładne powyzej 30 cm i jazie nawet z wymiarem. Ogólnie warto sie przejechac , fajne brania . Stan wody mocno zanizony ale woda wuyglada nawet całkiem dobrze w porownaniu z tym co bylo 2 miechy temu. pozdrawiam... pisac pw jak ktos chce jakies info. , jestem bardzo czesto na tym zbiorniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Dzisiejszy wypad na Przeczyce znow na zero, plywalem ze spiningiem od 8-14, tylko jedno delikatne uderzenie w opadzie, sandacz dalej nie zeruje, pytalem innych na lodzi i tez bez brania, z tego co widzialem gruntowcy tez nic nie łapali. Plywalem o kolicach duzej tamy. Ktos wie kiedy zacznie sandacz zerowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Ktos wie kiedy zacznie sandacz zerowac?? Jak się ochłodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 4 Listopada 2015 Share Napisano 4 Listopada 2015 Słyszałem dzisiaj że sandacz się ruszył na Przeczycach,a jutro to potwierdzę,jadę sprawdzić osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 No i jak z tymi Przeczycami ? Gryzie jakiś drapieżnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 No i jak z tymi Przeczycami ? Gryzie jakiś drapieżnik ? Zaczęło się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 ciekawe co,przesiedziałem wczoraj od 19stej do 10;00 dzisiaj i zero,porażka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 ciekawe co,przesiedziałem wczoraj od 19stej do 10;00 dzisiaj i zero,porażka!! bezrybie tysiąclecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy_16 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam kiedy ta kałuża będzie napełniana i ile od obecnego stanu zostanie podniesione lustro wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi