kuz1or3k Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Witam. Czy krórykolwiek z forumowiczów miał okazję łowić na tym jeziorku? Jaki jest rybostan i jakiej wielkości są rybki. Aktualnie jestem członkiem tego koła ale odczucia odnośnie tego łowiska mam różne. Ew. jaki inny zbiornik polecacie w okolicach Oświęcimia. Pozdrawiam. Cytuj
pet87 Napisano 16 Grudnia 2012 Napisano 16 Grudnia 2012 Chodzi Ci o zbiornik w rajsku? Jaki jest rybostan i jakiej wielkości są rybki. Aktualnie jestem członkiem tego koła to wychodzi na to że to Ty nam to powinienes powiedziec Cytuj
kuz1or3k Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Nie miałem dostępu do internetu i temu nic nie odp. Tak chodzi mi o jezioro długie w Rajsku. Ja łowię tam niezbyt długo dlatego chciałem usłyszeć coś od bardziej doświadczonych wędkarzy. Co ja mogę powiedzieć... Chmmm... napewno na tym zbiorniku ryb nie brakuje ale z przewagą płoci i leszcza, karasia - tych rym można łowić z niezłą czestością brań. Co do karpia to mam wrażenie że bierze tuż po zarybieniu a pozniej jakby wyginął max 47cm złowiłem i nie słyszałem by złowił ktoś cos większego (pod 10kg). Co do droapieżników to się nie wypowiem bo ich narazie nie łowie. Jakby ktoś miał jakieś cenne wskazówki opinie to chętnie poczytam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi