Marienty Napisano 18 Grudnia 2012 Share Napisano 18 Grudnia 2012 Witam, Na wielu portalach w tym allegro można znaleźć szeroką gamę tych przynęt i to w fajnych kolorystykach i cenach. Chciałem się was zapytać czy ktoś już je próbował. Widzicie jakieś wielkie różnice? Jakie są wasze wrażenia? Sam osobiście do tej pory używałem dragona i relaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Używałem kopyta i są ok. Tylko dosyć często ogony tracą więc trzeba większą ilość kupować. Twisterów nie miałem i się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2012 Używałem kopyta i są ok. Tylko dosyć często ogony tracą więc trzeba większą ilość kupować. Twisterów nie miałem i się nie wypowiem Mam nadzieje, że same nie odpadają... tylko przez ostrozębne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi