artech Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 greenlife, też byłem wczoraj w Poczerninie (od 8 do 11) na zero niestety. Słyszałem o jednej ok. 2 kg. rybie na obrotówkę. Łowiliście powyżej czy poniżej mostu ? Gratuluję ryby. Ps. To Wy byliście tą wesołą gromadką z Qashqaia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Byliśmy wyżej mostu, czarny vw tiguan. Oprócz mojej ryby widziałem jeszcze tą na obrotówkę i jeszcze jedną. Za tydzień w sobotę chyba znowu wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 wesoła gromadke z Qashqaia chyba ja dzisiaj widziałem. na blachach ZS jasny kolor? u mnie dzisiaj jak i od 5 wypraw na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Byliśmy wyżej mostu, czarny vw tiguan. Chyba pomyliłem markę auta To z wami był starszy pan, który narzekał, że muszkarze zrobili sobie zawody na Łebie i on musiał o 4 rano wstawać i 200 km na ryby jechać A ja Was na tej prostce ze dwa razy mijałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 To z wami był starszy pan, który narzekał, że muszkarze zrobili sobie zawody na Łebie i on musiał o 4 rano wstawać i 200 km na ryby jechać Tak, to na pewno od nas Jak pogoda będzie ok to w sobotę atakujemy ten sam odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 nie znalazl ktos prawa jazdy chodząc wzdłuż Iny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Kurna a u mnie woda wysoka jak cholera, strasznie silny nurt wody i do tego kawa z mlekiem...Jak sądzicie opłaca się ryzykować marznąć za trociami z takim złym stanem wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Poniedziałek-Ina, Goleniów, leśny odcinek, bez brania. Wtorek-Ina, Poczernin, trudne warunki, gęsty deszcz, bez brania. Rafa, na którym odcinku zgubiłeś prawo jazdy, mam jeszcze dwa dni, zawsze to mogę być czujniejszy nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Poniedziałek 11-13 ,ina okolice Sowna-zero brań.Dzisiaj okolice mostu w lesie koło Klinisk,2 osoby 12-15 zero brań.Straty ogółem 2 wyjazdy 5 zerwanych gum,2 wahadła.Ina wysoka,przybrała od weekendu-na pewno jeszcze wrócę za kilka dni.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Dzis Rega, Trzebiatów od dworca PKP, Czarna droga i ładny kawał w dół rzeki. Niestety znów na zero i pogoda nie rozpieszcza. Jutro znów Ina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 mogł to byc odcinek od Rogowa w dół rzeki lub w modrzewiu w strone ujścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Dziś ostatni dzień trociowania, jutro podróż na Śląsk. Na zakończenie padło na Inę od Żarowa do Smogolic. Ponad 8h spaceru w uporczwym deszczu, śniegu i bardzo silnym wietrze. Niestety znów bez kontaktu. Czterodniowe trociowanie okazało się dużą lekcją pokory, mimo tego warto było. Ina jest piękną rzeką. Kto wie może za rok znów wygra ze Słupią i Regą, szczególnie, że do tej drugiej stąd całkiem blisko i spokojnie dla urozmaicenia można uderzyć w poszukiwaniu Srebra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Gofer, W przyszłym roku celuj w otwarcie a jak na Nowy Rok nie dasz rady to dopiero w kole lutego, jak się nad wodą uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Dokładnie jak kolega napisał,ja już 2 rok z rzędu nie mam nic,ale w ogóle tym się nie przejmuję bo kocham wędkarstwo i będę próbował dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 U mnie sezon wędkarski w kole otworzono zawodami trociowymi lecz nikt ich nie wygrał, bo ryby nie współpracowały i ponoć tylko jeden wyjazd do przynęty był na wszystkich zawodników Ale nie ma się co dziwić jak woda mocno kawowo-mleczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Gofer, W przyszłym roku celuj w otwarcie a jak na Nowy Rok nie dasz rady to dopiero w kole lutego, jak się nad wodą uspokoi Pewnie też tak będzie, po głowie chodzi nam start 2go stycznia, ale to dopiero za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2013 Byłem wczoraj na odcinku w mieście Stargard , dzały dzien od świtu i nic, bez efektu. z tego co słyszłem nad wodą to nie padła żadna w ten dzien. Podobno biorą w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 brodzic, padła jedna pod 60 cm koło "9" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2013 Ooo, a jednak nie wiesz na jaką przynęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 brodzic, wahadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajczi Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Na Łebie tragedia, tak słabo dawno już nie było. Na zawodach muchowych "Troć Łeby" - 3 ryby ( dwa srebrniaki ok 40cm i kelcina koło 50+ cm), a w rekordowym roku było 25 ryb. Na zawodach spin 13.01 w Poraju chyba żadnej ryby lub maksymalnie 1, bo jakaś była złapana na tym odcinku chyba też 50+. Ogólnie żadnej większej ryby w tym sezonie . Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja na Redze lub Słupi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Dzisiaj zakończyły się 2 dniowe zawody na inie,ma ktoś jakieś informacje,fotki?Cholernie jestem ciekaw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajczi Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Tu masz Kolego wyniki: www.1479.pzw.org.pl Na FORSie są zdjęcia, ale nie jestem ich autorem, więc nie będę wrzucał tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1960 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 witam wiele sie mówi o tym ,że trocie i łososie podczas sztormów wchodzą w początkowe odcinki rzek.Czy ktoś wie mniej więcej oczywiście jak długi jest to odcinek lub gdzie można o tym przeczytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajczi Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Wchodzą na odcinek ok 100m później co 100m około 1 sztuka wykrusza się ze stada i zawrca za szprotem do Baltisku, więc jeśli wejdzie 100szt to jak daleko zabrną w głąb lądu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi