ziuta Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 W niedziele złowiłem troć 4 kg 75 cm. Rzeka Ina,podczas zawodów kołowych - tak że i ładna zdobycz i zawody wygrane . Wzięła na woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1960 Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 gratulacje jak możesz powiedzieć na jakim odcinku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Jeszcze raz gratuluję, fajny samczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Gratulacje Artur!! Spóźnione, bo nie dostałem Twojego mmsa cholera - padł mi telefon i miałem zastępczy przez jakiś czas, doczekałeś się w końcu pięknej troci z Iny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 I o to chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 i wkoncu ja wychodziłem 60cm 2kg nie potrafie wrzucac fot bo tak bym kilka zamiescil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 rafaZST, siemano gdzie byłes , na miescie ? ja dzis łaziłem na zero ... po miescie , wszedzie wyzej nizej woda wylana ... dlatego narazie miasto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 na miescie za szybko płynie, ja byłem nizej, wskoczylem w spodnio buty i ogien. podrecznikowa miejscowka (pierwsza jaka zajalem) i w pierwszych 10 rzutach kolega podbiera samca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 nie potrafie wrzucac fot bo tak bym kilka zamiescil spróbuj przez http://imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Zazdroszczę kolegom którzy mają blisko do rzeki gdzie pływają Trocie i łososie, chętnie bym spróbował złowić w/w gatunki.@Ziuta fajna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 i wkoncu ja wychodziłem 60cm 2kg nie potrafie wrzucac fot bo tak bym kilka zamiescil Tutaj masz ładnie opisany poradnik jak dodawać zdjęcia na forum. Reszcie tylko pogratulować wyników i pozazdrościć, bo u mnie jest czas na wyjście nad wodę, ale jakoś brak chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1960 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 witam wczoraj 4godz do mostu poniżej G. niestety zero dzisiaj 5 godz od mostu w dół rezultat taki sam na drodze woda często po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi