Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem jak to jeszcze będzie z czasem , dlatego już teraz chciałbym życzyć wszystkim użytkownikom Naszego Forum , Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia :cool: , a w nadchodzącym Nowym Roku, życzę wiele zdrowia, i sukcesów nie tylko tych wędkarskich :cool: , życzę też, spełnienia wyznaczonych celi w szczególności tych bardzo trudnych, i poczucia błogiej satysfakcji płynących z tego spełnienia. :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

A ja zyczę wszystkim wędkarzą by sezon 2013 był taki jak 2010 czyli każda wyprawa to kilka rybek ........wiem że taki sezon już nie wróci ale pomarzyć zawsze można :???:

Napisano

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku, życzy … drawa MIKO1410AJ.gif

Napisano

Wesołych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych, a w nadchodzącym 2013 roku wielu szczęśliwych chwil i wspaniałych wypraw wędkarskich tego wam dj_martin_

życzy :)

Napisano

Wszystkiego najlepszego życzę wszystkim pozytywnie zakręconym haczykowcom :) Udanego sezonu wędkarskiego 2013 !!!

Napisano

Rodzinnych i spokojnych Świąt, smacznej kolacji. Objedzcie się jak zawsze na święta, tym co lubią coś mocniejszego - Na zdrowie :wink:

Napisano

chłopaki i dziewczęta z okazji świąt życzę wam radosnych, ciepłych, pełnych uśmiechu świąt bożego narodzenia,oraz wam moderatorom jak i wszystkim forumowiczą pragnę podziękować za stworzenie tego forum,kawał dobrej roboty.dziękuję i pozdrawiam