nanikosz Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 cześć ! Przeglądając swoje pstrągowe przynęty zauważyłem, że w jednym woblerze (4cm) odpadł ster. Szkoda mi go wyrzucać z powodu stera. Nie produkuje sam woblerów i raczej nie posiadam poliwęglanu. Proszę o poradę z czego można taki star zrobić jeszcze. Pozdrawiam i Wesołych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 słyszałem, że niektórzy robią z opakowań po płytach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanikosz Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2012 ten materiał jest bardzo kruchy przy mocniejszych uderzeniach łamie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 wiem ale słyszałem ze tak mozna.. Ja nic innego ci nie poradze. Chyba ze kupisz poliwęglan na allegro tanio wychodzi choc fakt faktem do 1 razowej naprawy to raczej bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Dodaj ogloszenie ze jestes zainteresowany kawalkiem poliweglanu na ster do woblera. Jakkolwiek glupio by to nie brzmialo ale powinno zadzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanikosz Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2012 znalazłem. polietylen jest dość trwały, a pudełeczka na krętliki są z niego wykonane. pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 nanikosz, jesteś z Wrocławia. W twoim mieście jest tylu "strugaczy" woblerowych co w Szczecinie wędkarzy Rozejrzyj się dookoła i popytaj wśród znajomych kto struga i może Tobie odstąpić kawałek poliwęglanu lub może nawet naprawić ten woblerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi