Tengel Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Witam, za ok 2 tygodnie kolega wraca z USA i przywiezie mi kilka szpulek na własny użytek ale chyba aż tylu kołowrotków do spiningu nie mam Jeśli ktoś byłby zainteresowany to będę miał do odsprzedania 4x6lbs i 3x10lbs w 100m/110y oryginalnym opakowaniu. Za szpulkę chcę 31 zł + 5zł wysyłka. Jeśli któryś z kolegów ma potrzebę to może zarezerwować w temacie lub na PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 jakie one srednice maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Jaka kolego srednica???Bo bym wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 6lbs=ok 0.08 10lbs=ok 0.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 dobra ja rezerwuje jedną 10lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 rafaZST, ok rezerwacja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Czy jest mozliwosc zamowienia 0,16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Być może w przyszłości Nie jestem niestety w stanie zaoferować towar jak sklep, jak coś sprzedaje to tylko moje zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Z tego co pogrzebałem na necie to podają takie wartości testu LB i jej przekrój Np. 10 LB odpowiada 0,15 mm ale może masz jakąś inną chodź ja się nie spotkałem z mniejszym przekrojem. Możesz jakieś zdjęcia dodać tej plecionki ??? Sam szukam czegoś cienkiego do wędki 3-10 g wyrzutu. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Na szybko jakąś piewrwszą lepszą tabelę odgrzebalem jak zapytaliście ośrednice więc może coś przekręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j1001 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Rezerwuję 0,15/10LB (1szt) najlepiej żółty fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Ja w takim razie chcę dwie 10 lbs Na priv poproszę dane do przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 Nie sluchaj glupot Upominki przesyłane przez osobę fizyczą do osoby fizycznej zwolnione są od cła i podatku do równowartości 45 euro w takim razie zostało 3x6lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 w sumie 6lb sie przyda wiec przyrezerwuje, jaki to model bo przyznam ze na stronie powerpro NA nie widzę ani 6lb ani 110yd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 ChaoTic, nie mam pojęcia - brat powiedział że był jakiś hot day i leżały w koszu setki szpulek to kilka wziął. Wiem że wyglądają tak jak wkleiłem zdjęcie... Nie znam sie na plecionkach za bardzo... zaklepałem 6lb Ale słyszałem że wielkie sklepy czasami dogadują się na wykonanie specjalnych długości itp. ale nie będę ściemniał o do końca nie wiem. Takie mam info od brata i tak ogłosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Jeszcze jeden post nie dotyczący sprzedaży i ktoś sobie miesiąc odpocznie od forum Wy myślicie, że ja nie mam co robić tylko usuwać jakieś głupkowate posty ? Nie można ignorować durnych zaczepek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 SPRZEDANE Jak tylko brat wróci do każdego odezwę się na PW celem finalizacji zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARDR Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Nie wiem czy doszła moja wiadomość na PW dlatego piszę tutaj. Proszę o zarezerwowanie dla mnie 1szt. plecionki 6lb. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Witam Czy temat plecionki już sfinalizowany i zamknięty? Jeśli coś zostało na zbyciu to poprosze o info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2013 czekam na braciszka na chwilę obecną, jak cos bede mial na zbyciu to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuz1or3k Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Jakby ktoś zrezygnował lub byłoby więcej towaru to wziąłbym 6lb - jak coś to prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 23 Lutego 2013 Autor Share Napisano 23 Lutego 2013 podbijam zostala mi resztka 2x6lb i 1x10lb jak ktos chce to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi