Poranek Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Witam, czy może ktoś posiada woblery Hegemon, i czy warto uzupełnić o nie swoje pudełko? Może ktoś coś konkretnego na nie złowił? Cytuj
jacenty Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 bardzo dobre są boleniowe. Fajna praca, bardzo solidnie wykonane no i łowne. Cytuj
Gość Rapa-man Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Te boleniowe,bajecznie wyglądają,musze je mieć! powiedzcie coś wiecej o nich,jakie wartości rzutowe mają,czy są trwałe tak jak trhill? Cytuj
m4tiss Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 właśnie dotarły do mnie 2 Blejk'i i 2 Sniper'y 7 tego producenta. Wyglądaja bajecznie byle do maja, a będzie można powiedzieć coś więcej Cytuj
Gość Rapa-man Napisano 21 Stycznia 2013 Napisano 21 Stycznia 2013 skąd zamawiałeś?te snipery są w cięższej wersji? Cytuj
m4tiss Napisano 22 Stycznia 2013 Napisano 22 Stycznia 2013 zamawiałem na allegro, Sniper 7g tylko a Blejki 10g chociaż w tej chwili nie ma ich wystawionych, jak chcesz to Ci podam namiary na PW. pozdro. Cytuj
miłośnik okonia Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 tydzien temu, woblerem sniper 7 niebieską ukleją biczowałem niemiłosiernie przez 2 dni odrę powyżej Nowej Soli-bez najmniejszego efektu...ale wobler na pewno będzie testowany jeszcze. Cytuj
Łukasz789 Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Odświeżam temat , piękne one są i stąd moje pytanie jak z efektami na nie Panowie? Stosował je ktoś z łodzi np. do trollingu jak z efektami? Fakt mało ma takich specjalnie do tego typu wędkarstwa ale idzie wybrać coś... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi