kwpwr Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Mam do Was koledzy pytanko, gdyż jestem członkiem PZW Ciechanów, a jako że studiuję w Trójmieście to z chęcią bym pomoczył tu kija. Myślałem o wykupieniu pozwolenia na wędkowanie w morzu, gdyż jest to koszt około 50 zł rocznie. Ma ktoś z Was wiedzę, czy owe pozwolenie obejmuje ujścia rzek? Nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu połowu ryb w morzu. Chodzi mi konkretnie o ujście rzeki Płutnica w Zatoce Puckiej. Czytałem że na ujściu można wyciągnąć konkretne japońce czy węgorze. Z góry dzięki za odpowiedź. Połamania kija w nadchodzącym roku Cytuj
wanciak Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Post dawno napisałeś.. ale .. tak:) To pozwolenie pozwala Ci łowić w zatoce przy ujściu Płutnicy. Ja byłem tam raz w grudniu na chwilę, i skończyło się żenująco - ale wiem, ze jest tam potężna liczba ryb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi