Janusszr Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 Testował może któryś z kolegów ten wynalazek? Chodzi mi głównie o wody stojące i szczupaka. Cytuj
Janusszr Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Napisano 16 Stycznia 2013 łowiłem i nic nie złowiłem Pokrzepiająca informacja [fade], ale informacja.[/fade] Cytuj
LaczQ Napisano 16 Stycznia 2013 Napisano 16 Stycznia 2013 najlepiej spróbuj. na każdej wodzie łowne jest coś innego. Może u ciebie sie ten patent sprawdzi. Ja nigdy nic na to nie złapałem ale też po paru próbach już tego nie zakładałem. Cytuj
colbert Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Sam nie łowiłem, ale jakiś czas temu na rybach poznałem gościa, który mówił, że niska skuteczność jak chce się łowić szczupaki, ale dobrze się nimi łowi okonie. Koleś był jednak trochę sfiksowany, więc kto go tam wie:P Cytuj
Janusszr Napisano 17 Stycznia 2013 Autor Napisano 17 Stycznia 2013 Czyli parę złotych zostanie w kieszeni. Nic dziwnego, że są tanie, gdyż zainteresowanie nimi jest przeogromne Cytuj
Gość Rapa-man Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Na bassa można nimi zapolować jak w Hamerykańskich filmach,ale to tylko filmy,w polsce nie widziałem tego nad wodą,jedynie małe wersje okoniowe Cytuj
venom92 Napisano 18 Stycznia 2013 Napisano 18 Stycznia 2013 kiedyś spotkałem gościa który mówił że są bardziej skuteczne od zwykłych ,kupiłem 1 ale nie pamiętam żebym na nią coś złowił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi