Sumek80cm Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Nigdzie nie ma tego tematu więc postanowiłem go zrobić Na początek mój smarkacz 8 cm (zdjęcie sprzeczne z regulaminem wklejania zdjęć na forum haczyk.pl.Admin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Witam! u mnie dziś tylko 3 sztuki na szarpaka - 18,16,12cm myślę że na mormyszkę było by więcej ale pojechałem ''na zwiad'' na jezioro gdzie jeszcze nie byłem zimą.W sumie widziałem tylko 2 inne osoby , może reszta wystraszyła się mrozu (-19*C) jezioro mi nie znane , więc wierciłem w pobliżu innych dziur , lód 20cm. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek80cm Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2013 Witam! u mnie dziś tylko 3 sztuki na szarpaka - 18,16,12cm myślę że na mormyszkę było by więcej ale pojechałem ''na zwiad'' na jezioro gdzie jeszcze nie byłem zimą.W sumie widziałem tylko 2 inne osoby , może reszta wystraszyła się mrozu (-19*C) jezioro mi nie znane , więc wierciłem w pobliżu innych dziur , lód 20cm. Pozdrawiam. U mnie w Krakowie jest -2*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Na Mazurach mróz trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek80cm Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2013 Nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Sumek80cm, brawo !! Świetna robota, nie ma to jak otworzyć temat narybkiem i złamać regulamin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Sumek80cm, brawo !! Świetna robota, nie ma to jak otworzyć temat narybkiem i złamać regulamin... A dlaczego sądzisz że @sumek80cm tej rybki po sesji zdjęciowej nie uwolnił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Sumek80cm, brawo !! Świetna robota, nie ma to jak otworzyć temat narybkiem i złamać regulamin... A dlaczego sądzisz że @sumek80cm tej rybki po sesji zdjęciowej nie uwolnił ? Nie chodzi o to, czy wypuścił rybkę czy nie ale o to, że umieścił zdjęcie niewymiarowej sztuki. Spokojnie, ja też przeczytałem regulamin dopiero po pierwszym moim osuniętym poście A koledze Sumkowi80cm życzę wielu wymiarowych okoni w tym roku (no i przeczytaj regulamin - nie jest taki długi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Okoń 68,5 cm, ciekawe czy to prawdziwe??? http://www.wedkarz.pl/wp-webapp/article/3252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Okoń 68,5 cm, ciekawe czy to prawdziwe??? Nie wiem czy 68, ale czterdziestka to nie jest. To naprawdę duża ryba i z pewnością nie uzyskana przez skalowanie obrazu lub efekt wysuniętych rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Ciekawe , ciekawość to i mnie zżera , taki okaz to faktycznie na skalę światową , może by powstawiać te wiadomości na innych forach , może ktoś się znajdzie co wie na ten temat coś konkretnego , Ja osobiście na początku lat 90tych złowiłem okonia 2,45 kg i jak pamiętam miał 54cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Zdjecie już dawno krąży w necie, widziałem je już i tro nie jest okoń z Warty czy skąd to opisywali. Złowiony został w Niemczech o ile się nie myle i nie miał 68cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 1 Stycznia 2014 Share Napisano 1 Stycznia 2014 Gdyby ktoś miał jeszcze wątpliwości https://www.facebook.com/photo.php?fbid=608497215830689&set=pb.100000112495188.-2207520000.1388514924.&type=3&permPage=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi