Klang machine Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Witam Chciałbym sie dowiedziec gdzie mozna połowic karpie na naturalnym łowisku w okolicach Szczecina???????? Pozdrawiam
Shark Hunter Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Typowem łowiskiem karpiowym są stawy w okolicach Goleniowa oraz ciepły kanał Dolna Odra w Gryfinie. Więcej informacji ci nie udziele gdyż nigdy tam nie byłem. Z tego co wiem to są też karpie w jeziorze głębokim.
maar Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 Chciałbym "odgrzać" ten temat i ponowić pytanie. Gdzie na karpie w okolicach Szczecina (powiedzmy max, do 30-40km). Interesują mnie tylko i wyłącznie wody "dzikie", również Odra (o ile ktokolwiek łowi karpie w Odrze w okolicach Szczecina - nie myślę o Dolnej Odrze). Wiem, że nie wszyscy chcą zdradzać swoje miejscówki publicznie. Jeżeli ktoś chciałby zdradzić swoje łowiska na e-mail, zapraszam: maarle@poczta.onet.pl. pzdr
baju Napisano 11 Czerwca 2010 Napisano 11 Czerwca 2010 wyjeżdżając ze Szczecina w kierunku Stobna (ulicą jeśli dobrze pamiętam nazwę-Okulickiego), po prawej stronie -na wysokości ostatnich domków (w pasie za tymi właśnie domkami ) ok 30m od drogi jest dość spory staw z karpiami (na pewno są tam karpie), ale dojście do stawu jest WYJĄTKOWO trudne i trzeba dobrze pokombinować aby sie dostać nad wodę....chyba, ze z pontonu... Nie wiem czyj jest to staw i czy obowiązują tam jakieś opłaty.
baju Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Witam Czy ktoś tutaj ma jakąś wiedzę na temat łowiska karpiowego zw. ,,Koryto" . Jest to wyrobisko żwirowe na opis którego natknąłem się na portalu wędkarskim doznania dla wybranych (marfish.pl).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.