LeChifre Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Zna moze ktos ten "stawik" spacerowałem z dziewczyna i akurat trafiłem na taki zbiorniczek wie ktos moze czy to komercja?? i czy cos tam jest godnego uwagi z białej ryby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin26Wro Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Zna moze ktos ten "stawik" spacerowałem z dziewczyna i akurat trafiłem na taki zbiorniczek wie ktos moze czy to komercja?? i czy cos tam jest godnego uwagi z białej ryby?? Może więcej szczegółów ? Znalezione w sieci : http://www.pzw.org.pl/walbrzych/cms/1068/wykaz_wod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 a o który staw ci chodzi? W ziębicach jest kilka stawików więc musisz wskazać którego z nich dotyczy pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 13 Lutego 2013 Autor Share Napisano 13 Lutego 2013 chodzi mi o ten taki niby prostokątny gdzie do okoła sa ławeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 To jest staw PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 9 Stycznia 2017 Share Napisano 9 Stycznia 2017 Towarzyskie Zawody Podlodowe 29.01. 2017r Wykorzystując mroźną aurę i skute lodem zbiorniki . Zarząd Koła PZW Ziębicach ma przyjemność zaprosić miłośników zimowego łowienia na zawody podlodowe. Impreza otwarta - zapraszamy wszystkich bez względu na przynależność kołową ,czy okręgową. Miejsce i czas zawodów: - Zawody odbędą się w dniu 29.01.2017 r. na stawie nr 1 przy ul. Stawowej. Zbiórka zawodników i odprawa o godz.8 Zapisy przyjmuje kol. Wyspiański w Sklepie Wędkarskim przy Ul. Grunwaldzkiej 15 lub telefonicznie nr 513022753 , opłata startowa w wysokości 10 zł od zawodnika. Zawody rozgrywane będą zgodnie z “Zasadami Organizacji Wędkarskiego Sportu Kwalifikowanego” w jednej 3 godzinnej turze. Do punktacji zaliczają się ryby których połów jest dozwolony zgodnie z RAPR. Po zawodach przewidziany jest grill dla uczestników , a po nim przedstawiane będą wyniki i wręczone cenne nagrody dla najlepszych zawodników. Zarząd Koła PZW Ziębicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi