LeChifre Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Zna moze ktos ten "stawik" spacerowałem z dziewczyna i akurat trafiłem na taki zbiorniczek wie ktos moze czy to komercja?? i czy cos tam jest godnego uwagi z białej ryby?? Cytuj
Marcin26Wro Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Cytat Zna moze ktos ten "stawik" spacerowałem z dziewczyna i akurat trafiłem na taki zbiorniczek wie ktos moze czy to komercja?? i czy cos tam jest godnego uwagi z białej ryby?? Może więcej szczegółów ? Znalezione w sieci : http://www.pzw.org.pl/walbrzych/cms/1068/wykaz_wod Cytuj
pewniak Napisano 10 Lutego 2013 Napisano 10 Lutego 2013 a o który staw ci chodzi? W ziębicach jest kilka stawików więc musisz wskazać którego z nich dotyczy pytanie Cytuj
LeChifre Napisano 13 Lutego 2013 Autor Napisano 13 Lutego 2013 chodzi mi o ten taki niby prostokątny gdzie do okoła sa ławeczki Cytuj
Józef Wyspiańsk Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Towarzyskie Zawody Podlodowe 29.01. 2017r Wykorzystując mroźną aurę i skute lodem zbiorniki . Zarząd Koła PZW Ziębicach ma przyjemność zaprosić miłośników zimowego łowienia na zawody podlodowe. Impreza otwarta - zapraszamy wszystkich bez względu na przynależność kołową ,czy okręgową. Miejsce i czas zawodów: - Zawody odbędą się w dniu 29.01.2017 r. na stawie nr 1 przy ul. Stawowej. Zbiórka zawodników i odprawa o godz.8 Zapisy przyjmuje kol. Wyspiański w Sklepie Wędkarskim przy Ul. Grunwaldzkiej 15 lub telefonicznie nr 513022753 , opłata startowa w wysokości 10 zł od zawodnika. Zawody rozgrywane będą zgodnie z “Zasadami Organizacji Wędkarskiego Sportu Kwalifikowanego” w jednej 3 godzinnej turze. Do punktacji zaliczają się ryby których połów jest dozwolony zgodnie z RAPR. Po zawodach przewidziany jest grill dla uczestników , a po nim przedstawiane będą wyniki i wręczone cenne nagrody dla najlepszych zawodników. Zarząd Koła PZW Ziębicach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi