rybak_stefan Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Witam. Mam ponton Kolibri KM 280 z tzw.rolowaną podłogą (listwy na krawędziach połączone gumowymi taśmami). Moje pytanie do Kolegów: Czy na takiej podłodze można bezpiecznie stawać (np. podczas spiningowania)? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
kasko43 Napisano 7 Lutego 2013 Napisano 7 Lutego 2013 Bezpiecznie w jakim sensie? Skoro już go masz to wypłyń i spróbuj jak się spinninguje. Podłodze nic się nie stanie a czy ty utrzymasz równowagę to od ciebie zależy. Też mam taki ponton i staję na nim jak jerkuję. Cytuj
rybak_stefan Napisano 7 Lutego 2013 Autor Napisano 7 Lutego 2013 Rzeczywiście, moje pytanie mogło być nieprecyzyjne. Chodziło mi, oczywiście, o trwałość, wytrzymałość podłogi. Ale udzieliłeś mi już odpowiedzi i za to dziękuję. Cytuj
R_A_P_A Napisano 8 Lutego 2013 Napisano 8 Lutego 2013 dodam tylko że wiąże się to jeszcze z wagą zawodnika ja na takiej "kładce" połamałem listewki poruszajac sie ,wreszcie zamieniłem to na nowszy model z aluminiową podłogą i wreszcie jestem pewny stawiajac nogę ale 130 KG robi swoje Cytuj
rybak_stefan Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 A co sądzisz o podłodze "pełnej" lub "air macie" (obie na stronie Tokarexu)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi