Gość bogdan39 Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Gdzies juz to napisałem......... Pół arbuza wybrać miąższ nie dokońca zostawić po 1 cm i do tego wlac dobra wóde. Wsadzic do lodówki w czasie imprezy,nadrugi dzień jak znalazł. Pisałem gdzies otym ale w innym kontekscie ale na kaca też bedzie. A ja broniac chłopaków pisze że up[iłem sie pierwszy raz mając 17 lat do dzis to pamietam. I niekoniecznie zostałem alkocholikiem. Kolega dał mi do wypicia 2 szklanki wina swojskiego,niestety niepowiedział ze dolał spyrytusu ciężka była moja droga do domu i kreta. Wszystko jest dla ludzi i basta. A temat jest wesoły i spoko
Adek_Assault Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Teraz gram w fife07 i MOHAAS i jak nareaie żyć nie umierać
kaczor Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Witam Pół arbuza wybrać miąższ nie dokońca zostawić po 1 cm i do tego wlac dobra wóde. Bogdan na oko to jakieś trzy cztery flaszki .
andi64 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Bogdan na oko to jakieś trzy cztery flaszki . he he dobre
Gość bogdan39 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 No wiesz jak masz duzego kaca i mocna głowe to i tak trzeba by było dwa razy mrozic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.