camel77 Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 No własnie jaki macie telefon komórkowy, dlaczego akurat ten a nie inny itd itd Ja mam sony ericcson d750i dlatego bo ma radio i dwu megowy aparat fotogrraficzny. Telefon na rybki podczas drogi radia można posłuchać a i zdjęcia okazów złowionych zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwie_sety Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Poszukaj w katlogach najbardziej wypasionego modelu a najlepiej takiego którego nie ma w Polsce to ja właśnie mam taki a mam go tylko po to by wk...... innych ludzi ze takiego nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 15 Września 2006 Autor Share Napisano 15 Września 2006 Poszukaj w katlogach najbardziej wypasionego modelu a najlepiej takiego którego nie ma w Polsce to ja właśnie mam taki a mam go tylko po to by wk...... innych ludzi ze takiego nie mają. Co masz na myśli mówiąc wypasionego ? Co ma takiego w sobie jest złoty ? - Już taki widziałem A może ma mikrofalówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 ... i wodotryski i odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 15 Września 2006 Autor Share Napisano 15 Września 2006 ... i wodotryski i odkurzacz Ja wiem ma też wędkę za kilkanaście tysięcy (są takie na allegro) która jak sama złapie rybę to sama dzwoni na wypasiony telefon i informuje o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 I teraz sam widzisz ... nie idzie się wkur..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Ja mam Nokie 6100, ale na dobrą sprawę moge mieć wszystko co dzwoni, wysyła smsy i nie waży pół kilo. Telefon to dla mnie przedmiot użytkowy i niespecjalnie się interesuję nowymi modelami, funkcjami etc. Nowy kupię jak ten się zepsuje, albo mi go ukradną(tfu, tfu!), co z upływem czasu jest coraz mniej prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 15 Września 2006 Autor Share Napisano 15 Września 2006 Ja zawsze byłem za Nokią do czasu jak nie zobaczyłem tego SE, przynajmniej jak dzwoni na mieście jakaś nokia to już nie patrze czy to moja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Adam- Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Ja mam nokię 6310i - model trochę archaiczny, ale nie zamienię jej póki nie skona. A jeśli zamienię, to na taką samą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 15 Września 2006 Autor Share Napisano 15 Września 2006 Ja tak byłem za 3310 części tanie można zrobić tuning, i bateria długo trzymała, ale to samo ma SE i ma radio i aparacik i to jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Nokia 6680. Dlaczego??? Bo ma wszystko czego potrzebuję tzn. aparat cyfrowy 1,3 mega piksela z zoomem. Wbudowany aparat z przodu telefonu do połączeń multimedialnych. Kamerę cyfrową, oprogramowanie z pakietem ofice (word, excel), przeglądarkę zdjęc z możliwością obróbki cyfrowej w telefonie, winamp itp. i jest w pełni kompatybilny z komputerem. Bardzo fajne narzędzie do pracy i rozmów. Myslałem ze nie będę musiał korzystać z większości gadżetów w telefonie ale po pół roku użytkowania stwierdzam że większość z nich jest bardzo przydatna. Do tej pory nie korzystałem tylko z połączeń multimedialnych bo są drogie i mało powszechne. Fajniutki telefonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Muj pierwszy telefon to najprostszy alcatel. Drugi simens c 65 robiłem zdjecia i sie bawiłem.Sprzedałem i teraz mam simensa s 55 i niepotrzebuje nic wiecej . Telefon biore wszedzie na ryby do pracy. Wcale naniego nieówazam stał się tylko telefonem. Żonie kupiłem nokie 3200 któreą bardzo chwali . A synowi nokie 6220 dlaczego bo jemu jako nastolatkowi słuzy do zabawy. Czyli jak widzicie jednym słuzy telefon do dzwonienia a innym do zabawy stad rozbieznosci w jakosci i ilosci gadzetów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Września 2006 Share Napisano 15 Września 2006 Telefon komórkowy to jeden z najgorzszych wynalazków naszych czasów, dzwonią zawsze w nieodpowiednim czasie ale ja już nie potrafię bez niego funkcjonować. Co do modelu to ma dzwonić, wysyłać sms, i mieć łączność z internetem. Bajery typu kamera, aparat czy odtważacz mp3 są dla mnie nie potrzebne. Teraz męczę się z motorolką V3 i wiem że następny telefon to nie będzie motorola Widzę że Nokia żądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 16 Września 2006 Share Napisano 16 Września 2006 Hmmm... na początku mialem Siemensa c 35 pozniej Alcatela OT 320, następny był Siemens S 55,kolejny to Siemens c 65 no, a teraz mam SE k300i ... i jestem zadowolony... bardzo dobry tel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 heh ja mam sony ericssona K700i mam ten telefonik bo ma wszystko radio itp.zdjęcia też fajne robi i filmiki można krecić jest dla mnei wystarczający nic ująć nic ddać ale w grudniu wymieniam na nokie 3250 ale to dopiero w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 Ja mam pytanko do użytkowników Sony Ericcsonów Chce sobie kupić model K750i ale chciałbym widzieć jakieś zdjecie z aparatu 2 megapiksele na komputerze i jak się sprawuje dżojstik bo słyszałem ze SE mają te dżojstiki badziewne i szybko siadają Prosze o info i zdjecia na maila m.a.szczepaniak@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 szczepan ja mam już swojego K700i jakieś 1,5 roku i dzojstick jest cacy a w K750 na pewno jeszcze lepszy owszem zdażają sie też ze siądzie ci szybko ale to żadkość w tych modelach co innago w tych starszych lub też w K300i moge ci powiedzieć zę na moim wychodza super fotki a na K750 jeszcze lepsze za te pieniądze nie wielkie jak an telefon to masz ful wypas co tylko można miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 jakbyś miał jakies fotki ze swojego sony eryka wyślij mi chociaz z jedną-obojętnie jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 niestety nie mam an kompie żadnych ale jak będe miał to ci prześle pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Panowie mam pytanie macie jakąś strone zebym mógł zmienić softa z angielskiego na polskie mam simensa s55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 spróbuj poszukać softa na jakimś programiku P2P powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 9 Października 2006 Autor Share Napisano 9 Października 2006 SzczepanM1986, zajrzyj tutaj to fotki z mojego SE d750i http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ac960c8d3b84137.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/939aa38f021470d3.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8bc2d60c5488a354.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 Ładne te zdjęcia z tego SE d750i. A ja mam jakiś starszy. Jeszcze nawet bez kolorowego wyświetlacza. Narazie przy nim zostanę ( Siemens A52 ), a jak się zepsuje to kupie coś lepszego już z tymi bajerami . Ten sprawuję się super. Szybka i łatwa obsługa. Malutki i podręczny telefonik. Naprawdę polecam tym, którzy chcą jakiś tańszy telefonik bez bajerów do dzwonienia i SMS-ów. Jak móiłem malutki, podręczny. Łatwa obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akino Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Ja mam pytanko do użytkowników Sony EriccsonówChce sobie kupić model K750i ale chciałbym widzieć jakieś zdjecie z aparatu 2 megapiksele na komputerze i jak się sprawuje dżojstik bo słyszałem ze SE mają te dżojstiki badziewne i szybko siadają Moja żonka na D750i . Różnice są dwie. Pierwsza to kolor srebrny lub czarny, druga to sposób otwierania klapki aparatu. Zdjęcia są super. Wywołujemy je u fotografa. Wygladają jak z aparatu analogowego. Ja osobiście używam Samsunga D600E. Zdjęcia również 2 mega. Aparacik bardzo fajny. Dużo gier. Osobiście jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi